Fanni Koon merellinen tuulahdus (sis.arvonnan!)

Hei,

Fanni tässä. Olen ajatellut usein, että haluaisin jollain keinoin kertoa ihan kaikille, miltä maailma minusta näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Haluaisitko olla mukana sillä matkalla? Haluaisitko katsoa miten kevään ensimmäiset, hennot lehdet puskevat terhakkaasti itsensä ulos puiden silmuista. Tuntea käsissäsi aallokossa sileäksi muovautuneen kiven, kesäauringosta lämmenneen pinnan? Tahtoisitko aistia puhtaiden lakanoiden tuoksun, kun viileä merituuli leikittelee niiden kustannuksella? Ehkä tahtoisit istua viereeni karhealle rantakalliolle viilenevänä, alkusyksyisenä iltana.

Toivon, että tahtoisit.

Olen aina viihtynyt Tammer-Tukun tilaisuuksissa hurjan hyvin eikä keskiviikkoinen tehnyt poikkeusta. Meidät otti vastaan Flamingossa aurinkoinen Jaakko Selin, joka oli silminnähden tutustunut uutuutena lanseerattavaan Fanni K-mallistoon ja innostunut. Lehtikuohuvaa tarjoilitiin Maku Kitchenin laseista ja siirryttiin showroomin puolelle, jossa oli niin huikea Pore Cateringin brunssi tarjolla, etten kestä. Oli itse leivottua pähkinäleipää, itse tehtyä hilloa, paahdettua voita, Nizzan salaattia, mustikka-vaniljatuorepuuroa, leikkeleitä, vihershotteja jajaja. Tiedättekö mikä oli kiva yksityiskohta? Kun Jaakko kertoi Fanni K-teestä, hän kertoi samppanjateestä, jossa on mukana aitoja isoja mansikoita. Kehotti kurkkaamaan teehen. Minä olin huolissani – joku on napannut rakkaan Teeleidin idean, hänellä on aivan identtinen tee! Noin kaksi minuuttia myöhemmin selvisi Instagrammista, että Fanni K-merkin uusi tee on Teeleidin tekemä. Ilmankos. Merkki tuntui heti omalta, kun siinä tällainen yksityiskohtakin oli!

Alussa ollut lainaus merkin filosofiasta kertoo hyvin siitä, miltä se näyttikin. Oli roosaa, oli sinistä, harmaata ja valkoista. Luonnollisia muotoja keramiikka-astioissa, villamattoja, isoja torkkupeittoja. Mallistossa oli jotain sellaista pysähtynyttä, ajatonta ja kaunista, mikä tavoitti heti oman fiiliksen. Samalla siinä oli merellinen tuulahdus. Ihastuin eniten roosan sävyisiin mattoihin, voi että kun sellaisen voisi olohuoneeseen laittaa (meillä on siis ollut vähän keskustelua vaaleanpunaisen määrästä kodissamme jo…).

Showroomin puolella katseltiin myös vanhoja tuttuja merkkejä kuten Maku Kitchen Lifeä, Mustangia, Rentoa ja 4 Livingiä. Minä olen muuten rakastunut ihan täysillä Maku Kitchen Lifen maustettuihin merisuola-purkkehin. Savustettua paprikaa ja merisuolaa, sekä yrttejä ja merisuolaa, ne ovat niin hyviä, että välillä dippailen niihin porkkanaa. Siis suolaan, kyllä. Sain kyllä pari viipyilevää katsetta, kun kerroin tästä tavastani, mutta hei kokeilkaa! Ihan ykkösinnostukseni merkiltä.

Selkeästi eniten niin vieraat kuin Tammer-Tukun poppoo olivat innoissaan kevättä henkivästä FanniK-merkistä, joka tilaisuudessa lanseerattiin. Miltä kuvien perusteella näyttää, iskeekö? Merkkiähän saa Flamingon lisäksi ostettua mm. Tampereen myymälästä Nekalasta.

Minä kiitän Tammer-Tukkua tilaisuudesta, oli todella mukavaa ja ihanaa oli nähdä niin monta tuttua kasvoa! Ja! Koska kevät on tulossa ja pikku hiljaa sisustetaan terasseja ja parvekkeita, halusin vielä arpoa teille saamani lyhdyn kauniissa kassissa. Huikkaa tähän postaukseen kommenttisi ja olet mukana arvonnassa! Arvon voittajan tiistaina 27.3.2018 klo 18. Onnea matkaan ja ihanaa viikonloppua!