Kohtaamisia

Terkkuja Tukholmasta! Kun siellä käveli kuivilla kaduilla, alkoi olla jo aikamoinen kevätolo, mutta Tampereella tupruttaa taas lunta. No, ehtii vielä ehkä hiihtämään ja pääsisikö pääsiäisenä vielä rinteeseen, voi että!

Kyllä sitä lunta aiemminkin on piisannut, muistan nimittäin elävästi, kun tarvoin upottavassa hangessa viisi vuotta sitten 1,5 tunnin lenkin. Istuin välillä penkassa, kun meinasi huohotuttaa, mutta perille päästiin. Seuraavana päivänä lähdin synnytyslaitokselle, joten hyvin toimi!

Mutta se kelistä, miten se onkin asia joka aina puhututtaa. Minun piti kertoa, miten iloinen olen erilaisista kohtaamisista, joita pieneen, kahden yön reissuun mahtui. Ensimmäisenä törmäsin Kampissa tuttuun, jonka kanssa olimme samalla matkaopaskurssilla. Seuraavaksi laivalla näin blogikuvioista tutun kosmetiikkayrittäjän perheineen. Reissun jälkeen kävimme Helsingissä mummoni luona ja ihan hymyilyttää, kun näen kuinka yli 90-vuotias nuortuu lasten seurassa. Totesi kyllä, että on meillä kotona menoa, jos aina kipittävät tällä tavalla edes takaisin. Niinpä.

Kivoja kohtaamisia oli myös eilinen Tammer-Tukun tilaisuus täynnä. Oli monta tuttua ja olin sopinut pääseväni kotiin Kristan kyydillä. Olemme pari kertaa aiemmin nähneet aika ohimennen, joten en hirveästi häntä tuntenut. Kyllä siis riitti parin tunnin ajomatkalle juteltavaa, en muista että matka pääkaupunkiseudulta Tampereelle olisi ikinä mennyt yhtä nopeasti! Se oli oikea terapiahetki, kun en nykyään ikinä käy esimerkiksi kahvilla kavereiden kanssa ja lasten kanssa treffatessa juttelu on haastavaa. Enpä muista, milloin olisin paria tuntia rauhassa jutellut jonkun kanssa. Tulin todella hyvälle mielelle näistä kohtaamisista, kyllä ihminen on sosiaalinen ja sitä tarvitsee niitä aikuisiakin kontakteja ympärilleen.


paita H&M/ farkut LINDEX/ kengät LET’S WOW By HEIDI KLUM, LIDL/ takki ESPRIT/ korvikset CORUU (saatu)/ aurinkolasit RAYBAN (saatu)

Tällaisten kivojen ihmisten kohtaamisten jälkeen on kyllä pirteämpi mieli, sitä on niin paljon ”yksikseen” arkena. Nyt sitten kaivetaan energiaa siihen, että saadaan tytöille tuplabileet lauantaiksi pystyyn. Kutsuttu on 50 henkeä (tai sen verran on sanonut tulevansa) ja kakku on tilattu. Nyt sitten varmaan pitäisi miettiä muut tarjoilut. Jos on heittää pikaisesti hyviä vinkkejä suolaisiksi tarjottaviksi aikuisille, niin olisin kiitollinen! Pastasalaattia ehdotettiin eilen, mutta täytyisi olla sellaista, ettei tarvitse välttämättä haarukkaa ja istumapaikkaa, voi tehdä tiukkaa.

Sellaisia sekalaisia ajatuksia täällä siis! Oletko itse tutustunut esimerkiksi harrastusten tai blogin kautta ihmisiin? Kaipaatko sosiaalisuutta vai viihdytkö itseksesi? Mitä tykkäät asusta? Oikein kivaa torstaita jokaiselle!