Lovely day (nappaa alekoodi!)

Olen tänä talvena kärsinyt todella kuivasta korppunaamasta ja ihosta muutenkin, eikä loppua näy. Osaksi varmasti ikä tuo haasteensa ihon kuivuuteen, osaltaan pitkään jatkunut talvi ja kuiva ilma. Kädet ovat edelleen tuskaisen kipeät (muistatte kun kirjoitin halkeilevista sormenpäistä?), mutta kasvoille olen löytänyt ihastuttavaa apua tuotteesta nimeltään Lovely Day. Siinäpä vasta suloinen nimi tuotteelle vai mitä?

Kuten kerroin, olen monessa tuotteessa vaihtanut luonnonkosmetiikkaan kemikaalikuormaa vähentääkseni ja ilokseni Lovely Day on täysin luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi vegaaninen tuote. Sarja ponnistaa Berliinistä ja tekee tuotteensa itse laboratoriossaan Saksassa. Verkkokaupan myynnistä 5% lahjoitetaan eläintensuojeluun.

Sarja on saanut alkunsa vasta vuonna 2016, eli suhteellisen uudesta jutusta on kyse. Tuotteet ovat hyvin miedosti hajustettuja tai tuoksuttomia, eli sopivat hyvin tuoksuyliherkillekin.

Tämä tuote, joka on auttanut omaa ihoani on Hyaluron + Bloom Toner. Kulkee nimellä kasvovesi, mutta on enemminkin kosteuttava hoitovesi. Olette kuulleet tuosta hyaluronhaposta varmasti, siitä on viime vuosina hohkattu eikä suotta – se todellakin on superkosteuttaja. Lisänä tuotteessa on mm. aloe vera-geeliä sekä ruusuvettä ja se se rauhoittaa herkkää sekä ärtynyttä ihoa. Täydellinen INCI-lista löytyy tuolta Biodellyn nettisivuilta ja listassa ei ole yhtään ainesosaa, jota ei näin maallikkokin tajuaisi. Vettä, kamomillaa, aloe veraa ja niin edespäin.

Omassa käytössäni ykkösjuttu on mieto tuoksu ja superkosteutus. Tuote suorastaan täräyttää ihon kosteaksi ja heleäksi ja on ollut käytössä itselläni aamuin ja illoin.

Onko Biodelly teille verkkokauppana muuten tuttu? Se on vuonna 2009 perustettu yritys, joka myy vain luonnonkosmetiikkaa ja valikoima on kattava. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa! Viime vuonnahan hommaan saatiin bloggareita vähän eri tavalla mukaan, oletteko lukeneet projektista esimerkiksi Valeäidin blogista? Muitakin huippuja juttuja kaupassa on, mutta tämä superkosteuttaja on ihana apu korppunaamaisille, lämmin suositus!

Ja hei! Saan ilokseni jakaa teille alekoodin, joka on voimassa aina 30.4.2018 asti. Eli koodilla optimismia saat 10% alennusta kaikista Biodellyn tuotteista. Käykää kurkkimassa!

Onko tuttu sarja kenellekään? Tai tuttu juuri tämä tuote?

*tuote saatu blogin kautta, ostoista ei kerry bloggaajalle tuloja