Uutuuksia keväthangille Synsamista

Keväthanget ovat tällä viikolla kimmeltäneet upeasti kylmästä huolimatta, eikö totta? Aurinkolaseja on kaipaillut useamman kerran päähänsä ja uudet RayBanit olivat täydellinen veto torstaille, kun aurinko häikäisi Helsingin pakkasessa.

rayban+synsam

Mutta mistä nuo RayBanit ovat kotoisin? Itiksen uudesta Synsamista, joka avattiin torstaina. Toki Synsam on sieltä aiemminkin löytynyt, mutta nyt myymälä oli vaihtanut paikkaa ja uudistunut. Tutustuimme liikkeen uudistuksiin ja aurinkolasimallistoon Espresso Housen tarjoaman aamiaisen voimin. Oli ihana määrä tuttuja ja jopa suloinen Namu-koira tutustumassa aurinkolasiasioihin!

synsam+laskettelu aamiaisleipä+espressohouse smoothie+espressohouse synsam+namu

Totuushan on, että itse tarvitsisin kaikkein eniten laseja tällä hetkellä juoksuun ja hiihtoon, oma aurinkolasivalikoimani on vähän enemmän rantatyyliä, eivätkä mitkään lasini sovellu juoksuun. Silmiä toki tulisi suojata niin hiihtohangilla kuin rinteessä. Synsamilla onkin nyt Suomen laajin valikoima urheilulaseja tarjolla ja sovittelin niitä puolimaratoni mielessäni. Yllättäen ihan parhaalla tavalla päähäni istuivat Rudy Projectin juoksulasit! Yllättäen siksi, etten ole eläessäni kuullut kyseisestä merkistä, kun ympärillä oli Adidaksen, Oakleyn ja muiden tuttujen laseja. Nämä menevät siis hankintalistalle, kevät tulee ja juostua tulee varmasti useammin. Itselläni ovat vielä hyvin herkät silmät, jotka vuotavat kuin Niagarat pienestäkin häikäisystä tai tuulesta. Selkeästi peritty ongelma, huomasin kun katselin tällä viikolla silmiään pyyhkivää isääni ja hänen äitiään eli mummoani.

Synsamin urheilulasimallisto on tarjolla kaikissa Synsamin liikkeissä ympäri maan. Kehyksiä voi myös muun muassa säätää liikuntamuodon mukaan ja optimoida ne juoksua tai pyöräilyä ajatellen, kertoi toimitusjohtaja Vesa Mars.

synsam+rudyproject synsam+itis synsam+beachhousekitchen synsam+sunglasses

Synsamilla on myös mielenkiintoinen Synsam-sopimus tarjolla, jonka avulla voit vuokrata kolmet tai useammat lasit. Joka vuosi voi vaihtaa yhdet laseista niin, että saa uusinta uutta tilalle. Kun näkö muuttuu, kaikkiin laseihin vaihdetaan linssit sopimuksen myötä. Aika hyvä etu, varsinkin jos silmälaseja käyttää!

Oli kivaa päästä tutkimaan uusia aurinkolaseja ja nähdä paljon tuttuja. Aamun aikana sovitettiin (ja kuvattiin) iso läjä erilaisia silmä- ja aurinkolaseja, ehdin napata Helin sovituksista kuvan. Ihastuin myös suuresti alla oleviin Tom Fordin suuriin violettisankaisiin aurinkolaseihin. Näillä suojaisi puoli naamaa kesällä, eivätkö ole hienot?

synsam+tomford synsam+silmälasisopimus

Onko sinulla kevään ja kesän aurinkolasit kunnossa? Entä löytyykö urheilulaseja erikseen? Aurinkoista sunnuntaita!

*Raybanit saatu