Maaliskuun hulinat: Skidit-risteily ja ”muutamat” synttärit

Näin se alkaa huomenna, nimittäin maaliskuu. Olen yhtä aikaa innoissani ja vähän kauhuissani. Rakastan puuhata paljon asioita, mutta samalla jännittää että ehtii ja jaksaa kaiken. Lapsetkin kaipaavat selkeästi rauhoittumista ja kotona oloa, joten koko ajan ei voi viipottaa. Mutta kerronpa mitä muutamaa kohokohtaa erityisesti odotan maaliskuulta!

1. Apulannan Älä usko lauluihin-kiertue. Pääsemme perjantaina keikalle. Onkohan ruudun takana ketään, joka ei ole kuullut siitä, paljonko rakastan bändiä, olen rakastanut vuodesta 1994 lähtien? Keikkoja on nähty loputtomiin, mutta aina odotan yhtä täpisten! Kuka muu osallistuu kiertueelle?

2. Synttärit, synttärit ja synttärit. On läheisten synttäreitä, on molempien lasteni syntymäpäivät. Pidämme jälleen yhteiskemut ja Juhlaprinsessa on varattu Tähkäpää-teemalla. Koko naapuruston lapsikatras juhlii yhtä aikaa, joten omien kemujen vuoksi viisi (!!) lähialueen lasta ei pääse mukaan ja toisaalta saamme maaliskuussa miettiä monta lahjaa. Myös ekat kaverisynttärit on tiedossa, ihan pala kurkussa lähetän pieneni niille!

elsa+frozenfrozen+cake

3. Skidit-risteily. No tämä on sitten ihan älyttömän odotettu juttu! Skidit-risteily starttaa 19.3. ja käy päivän Tukholmassa. Laivalla on tiedossa muun muassa Mimmi Lehmä-teatteria (oletteko lukeneet Mimmejä, minä repeilen Variksen jutuille enemmän kuin lapset!), jota odotetaan kovasti. Risteilyn teema on kivan kuuloinen Ystävyyden ylistys ja teatterin lisäksi mukana on mm. työpaja lapsille. Myös Muumi-hytti on ollut puheissa, niin kuin päivä Tukholmassakin, puhumattakaan herkkuruoista ja Siljalandista. Minun suosikkejani ovat edelleen nämä kävelykansilaivat, Skidit-risteily tehdään siis Silja Symphonylla. Olimme viime vuonna samoihin aikoihin risteilyllä ja kevät oli jo pitkällä Tukholmassa tuolloin. Silloin shoppailtiin morsiusneitojen asut ja oltiin Junibackenilla. Nyt sielläkin on käyty niin useasti, että olisi kivaa kuulla vinkkejä, mitä tykkäätte tehdä lasten kanssa Tukholmassa? Onko siellä ketään, joka on lähdössä myös Skidit-risteilylle?

skidit skidit+taxfreesiljaline skidit+pallomerisiljaline+skidit

4. Luonnonkaunis-messut 16-17.3. Suvilahdessa. Ihan huikean lämminhenkiset ja kivan kokoiset messut, joille meinasin kurvata itsekseni. Jos mielit messuille, muistathan, että Facebookissa ja Instagrammissani (@optimismiakatja) on arvonta auki vielä pari päivää, yhteensä 8 messulippua tarjolla!

ekopharma+luonnonkaunis

5. PR-päivät. Kevät tulee, sen huomaa sähköpostin kutsujen määrästä. Osallistun parhaani mukaan ja odotan kovasti näkeväni taas blogituttuja, liian vähän on näkynyt heitä talven aikana. Tuntuu että kaikki aivan kuoriutuvat koloistaan!

Niin. Sitten se puolimaratoni lähestyy ja treenattavakin kai olisi. Maaliskuussa on myös tarhapaikkahaku ja tulevaisuus on meillä monessa suhteessa aikamoinen kysymysmerkki, joten sekin askarruttaa. Ehkä jollain junamatkalla sitten naputtelen niitä tarhahakemuksiakin? Niin ja onhan maaliskuussa virpomispäivä eli palmusunnuntai ja pääsiäinenkin osuu tänä vuonna maaliskuun puolelle. Muistatte, että kahden pääsiäislapsen myötä sekin on nykyään aika ihana odotettu juttu, pääsiäinen? Huh, innokkaina ja odottavina kohti maaliskuuta, nyt vaan sitten yritetään pysyä terveinä!

Miltä oma maaliskuusi näyttää? Samoja ohjelmanumeroita, mitä kivaa tiedossa?

*Skidit-risteily toteutetaan yhteistyössä Tallink Siljan kanssa