Se mekko mistä kyselitte – Oasis Finland

Julkaisin viime viikolla päivä kanssani-postauksessa yhden kuvan mekosta, jota olin sovitellut Helsingin reissulla. Se herätti urakalla kiinnostusta niin blogissa kuin Instagrammissa, joten nyt palataan tuohon mekkoon ja muihin ihaniin vaatteisiin, mitä Oasis Finland pitää sisällään.

Pia pyysi jo syksyllä, että tulisin jollain Helsingin reissulla käymään hänen showroomillaan. Halusin todella, sillä Oasis Finlandin vaatteet ovat mielestäni todella kauniita, mutta aikaa ei koskaan vain ollut. Lopulta viime viikolla löysimme pienen yhteisen raon ja pääsin tutkimaan showroomilla löytyviä ihanuuksia sekä kuulemaan Pian tarinaa merkin takana. Hän oli miettinyt, että kyseinen ruusumekko sopisi hiusteni väreihin ja tyyliini – ja oikeassa oli, tykkäsin siitä hirveästi. Teiltä jäi yhden kuvan myötä vielä näkemättä mekon helmi, nimittäin tuo selkäpuoli. On mielestäni hyvin kaunis ja kiitollinen, sillä sen kanssa pystyy vielä käyttämään ihan tavallisia liivejä!

oasisfinland+dress+backuusi oasisfinland+dressuusi

En ole ehtinyt kauheasti viime aikoina lukea blogeja, joten Pian taistelu yrittäjäksi oli jäänyt vähän hämärän peittoon (eikä kaikkea tietenkään blogissa kerrotakaan). Kun kuuntelin vaatteita sovitellessani minkä tien hän oli käynyt 2,5 vuoden aikana ja mikä työ vaateyrittäjäksi ryhtymisessä on, en voinut kuin miettiä, että on naisella ainakin blogin nimi kohdillaan. Piinkova Business Woman hän kyllä on ja valmis tekemään kovaa työtä! Se on nyt palkittu showroomin ja nettikaupan muodossa, toivottavasti tulevaisuudessa avataan myös kivijalkaliike.

Tässä brittiläisessä merkissä itseäni ihastuttaa ehkä eniten naisellisuus ja samalla tietty yksinkertaisuus. Jokaisessa vaatteessa on jujua, on paljetteja, kukkia, pitsiä ja glitteriä, mutta samalla löytyy hyvin simppeleitä ja mukavia linjoja. Näillä vaatteilla siis pystyy olemaan siisti ja edustava ilman, että olo olisi hirveän epämukava.

oasis+oasisfinlanduusi oasisfinland+magnolia+mekkouusi

Oma suosikkini oli kyllä tuo Magnolia-kuosi, harmi ettei tuosta mekosta ollut enää kokoani! Niin ihana! Alla olevaa ”pörriäis”neuletta olen ihastellut aiemmin Marjukan Instagrammissa, se taipuu moneen eikä ole kotiäidinkään päällä ”liikaa”. Mekkojen lisäksi omiksi suosikikseni nousikin kivat neuleet ja tuo vihreä paita jäi kylllä kutkuttelemaan. Sen väri on ihanan syvä ja Pialla oli päällä samaa mallia oleva Magnolia-kuosinen paita.

oasis+finlanduusi oasis+shirtuusi oasisfinland+knitwearuusi oasisfinland+leatherskirtuusi oasisfinland+skirtuusioasisfinland+magnoliauusi

Mutta ihan jalokivi oli kyllä tämä mekko,  joka sattuu olemaan hyvässä alennuksessakin. Siinä on niin paljon kaikkea ja silti ei mitään liikaa. Löytyy myös samassa mallissa yksivärisenä, jos se miellyttää enemmän. En ihmettele, että kiinnostuksenne heräsi! Oasikselta löytyykin niin arkeen kuin juhlaan mekkoja, mallisto on kyllä hyvin kattava!

oasisfinland+roses+dress

Onnekseni sain viettää tämän hetken Pian showroomilla, vaikka kiire olikin. Mekko pääsi kaappiini odottelemaan, ehkä se pääsee kesän hääjuhlaan päälleni ja muukin look on silloin vähän siistimpi, kuin junasta vesisateessa rynnätessä. Kiitos Pia kovasti, kun pääsin tutkimaan mallistoasi, ihailen kyllä sisuasi ja tarmoasi yrittäjänä!

Onko Oasis merkkinä tuttu? Mukavaa alkavaa viikonloppua!

P.S. En muistanut yhtään, että takavuosien lempparineulemekkoni, jota paljon odotusaikanakin käytin oli myös Oasiksen! Olen siis näköjään tutustunut merkkiin jo 8 vuotta sitten, kun tuo mekon hommasin. Näkyy tässä postauksessa ensimmäisenä (anteeksi muuten nuo huonot kuvat, postaus blogin alkuajoilta…).

*mekko ja neule saatu