Ulkoilmaihminen ja somehäirikkö täällä hei!

Ihanaa lumista lauantaita jokaiselle! Nyt onkin tullut pitkin Suomea lunta, joten oletan, että valkoisesta saadaan nauttia joka puolella? Ja hei, kiitos ihanista viesteistänne edelliseen postaukseen, on todella, todella kivaa kuulla ketä siellä ruudun takana on! Eli käykää heittämässä lisää kommentteja, lupaan vastata jokaiselle heti kun ehdin!

gant+vuokatti gant+sotkamo

Kuten olette somekanavista huomanneet, me olemme siis tämän viikon lomailleet Vuokatissa ja valitettavasti tänään on kotiinlähtö. On ollut ihan hirmuisen ihana viikko ja hyvin haikein mielin palaamme kohti kotia. Voin ihan suoraan sanoa, että olen nauttinut tästä enemmän kuin vuosi sitten – kyllä 1v 10kk ikäisen kanssa tehdään jo ihan eri juttuja kuin 10kk vanhan vauvan kanssa. Siinä missä vuosi sitten paljon kanniskelin häntä mukana, tänä vuonna hän laski yksin alas lasten laskettelurinteen! Olin suu ammollani hämmästyksestä! Olemme siis nauttineet rinnetouhuista täysin eri tavalla kuin viime vuonna, hiihtäneet (olen hiihtänyt joka päivä, mitä!) ja uineet, jumppaa ja elämäni ensimmäinen saunajoogakin on viikkoon mahtunut. Miettikää, että me olemme miehen kanssa olleet 17 vuotta yhdessä. Olemme ajaneet peräkkäin moottoripyörillä, sukeltaneet yhdessä, lautailleet, uineet, käyty spinningissä ja ties mitä. Mutta. Ei ikinä, ikinä hiihdetty yhdessä. Nyt on sekin tehty! En olisi tätä edes tajunnut, jos mies ei olisi todennut, että hiihdämme ekaa kertaa yhdessä. Varasimme Katinkullan lastenmaailmasta hoidon pariksi tunniksi ja lähdimme hiihtämään. Hei vaan keski-ikä, hih!

Olen viikon aikana somehäiriköinyt ihan liikaa, olen vain niin fiiliksissäni näistä maisemista ja tuutannut niitä niin omaan kuin Holiday Clubin Instaan. Kiitos, että olette jaksaneet. <3 Viikko antoi uskomattoman paljon energiaa ja talvimaisemia tuijotellessa huokailin ihan jatkuvasti. Suomen luonto on vaan niin kaunis ja kunnon talvi ihana!

gant+pipa gant+sweater gant+sweater+sotkamo
huppari GANT/ farkut LINDEX/ kengät EMMA/ korvikset POOLA KATARYNA/ takki ESPRIT/ pipo Vire-messuilta

Koko viikko on vietetty aika pitkälti toppavaatteissa, menty koko ajan paikasta toiseen ja oltu ihan hirveästi pihalla. Olen tajunnut, että rakastan olla pihalla ja nauttia talvesta. Ei ole oikeasti mitään ihanampaa kuin viikko perheen kesken sekä ulkoilu. Oli se sitten pulkkamäkeä, hiihtoa, lautailua tai leikkipuistossa möyhäämistä. Minä olen tämän viikon nauttinut naama virneessä kaikesta. Ja somehäiriköinyt. Farkut vedin päälle satunnaiselle lounasreissulle, sillä pakkohan tässä maisemassa on saada kuvia! Ja hei, olen aina aina ollut varpaista jäässä ulkona, kun olen suosinut puuvillasukka & villasukka-yhdistelmää. Mutta. Nyt luimme, että puuvilla ihoa vasten kylmettää varpaat, joten nappasin Prismasta kaikille kolmelle tytölle merinovillasukat matkaan. Mitään muuta en ole laittanut lautailukenkiin, hiihtomonoihin tai muihinkaan kenkiin ja varpaat eivät ole palelleet yhtään! Sekin on tehnyt ulkoilusta miellyttävämpää, suuri suositus!

Mutta ei auta, loma on lopussa ja lähdemme kotia kohti. En uskaltanut edes oikeasti odottaa lomaa, olemme olleet niin tauotta kipeänä, että jännitin loppuun asti tuleeko siitä mitään. Tulikin ihan täydellinen viikko. Valvottiin tosin alkuviikko, kuopuksella on tainnut tulla uniin tämä valtava touhuamisen määrä. Esikoisella se on näkynyt siinä, että on nukahtanut sekunnissa, kuopuksella on päinvastainen reagointitapa. Erittäin kiitollinen tästä viikosta olen!

Miten sinun viikkosi on mennyt? Nautitko valkoisesta ja ulkoilusta? Ihanaa viikonloppua!