Kollaasi ja synttäriarvonta yhdessä!

Helmikuuta ystävät! Näin hurahti ensimmäinen kuukausi vuodesta 2018, millainen se oli sinulla? Onnistunut? Meillä sairasteltiin aika paljon, mutta paljon hyvääkin siihen ehdottomasti mahtui!

Tehdessäni tätä tammikuun kollaasia hämmästyin, kuinka paljon kuvissa on lumitaustaa. Eipä siinä mitään, nautitaan nyt siitä kun sitä on ollut, minä ainakin rakastan valkoista maisemaa. Huomasin myös, että tyylini on ollut viime aikoina aika simppeli ja hyvin erilainen, kuin vuoden 2012 alussa, kun aloitin blogini.

Niin, maanantaina blogi siis täytti kuusi vuotta. Se on perustettu aikana ennen lapsia, en voinut missään määrin kuvitella, kauanko se olisi osa elämää. Yhä kunnianhimoisemmin sitä teen ja yritän parhaani mukaan tuottaa teille laadukasta sisältöä.

Hetken päähänpistosta alkanut blogi muotoutuikin sitten suureksi osaksi elämääni ja se on vienyt minut moniin juttuihin mukaan. Blogia ei kuitenkaan olisi ilman teitä lukijoita ja tiedän, että siellä on sellaisiakin, jotka ovat olleet alusta asti mukana. Kiitos siitä!

Koska näitä asukollaaseja on toivottu, pidän edelleen tämän osion blogissani mukana ja yhdistän tähän postaukseen arvonnan, joka saa sitten olla samalla niin synttäri- kuin kollaasiarvonta.

Hyppää mukaan arvontaan huikkaamalla, kuka siellä ruudun takana on? Kauanko olet ollut matkassa? Onko sinulla toivepostauksia ehdottaa? Ja toki sitä tammikuun kivointa asuakin saa vain kommentoida, ei ole pakko kertoa kuka itse olet ja mistä tulet, mutta mielelläni kuulisin!

Yhdelle kommentoineelle arvon paketin, josta löytyy lemppari-iltateetäni sekä Baylis & Hardingin setti, jossa on suihkusaippuaa, kylpykuulia ja muuta ihanaa itsensä hemmotteluun.

kollasivalmispalkinto1 baylisandharding

Sitten vain jättämään kommentteja, arvonta-aikaa on 7.2.2018 klo 18 asti! Kiitos kun olette siellä!