Pura with pink

Kuten Instasta olette saattaneet huomata, meillä sairastellaan taas ja antibioottikuuri piti hakea jälleen tällä viikolla. Mutta onneksi tauti alkoi sen myötä talttua ja pääsimme starttaamaan talvilomalle, jota niin kovasti oli odotettu!

Joka tapauksessa kerhoja jäi väliin tällä viikolla ja minä olin ajatellut, että käyn pienemmän kanssa Putiikki rannalla-liikkeen loppuunmyynnissä, kun esikoinen on kerhossa. Ihania juttuja ja laatutuotteita myyvä kauppa on kotiäidin lompakon ulottumattomissa, mutta kun Onkiniemen myymälässä oli loppuunmyynti ja -70% laput, oli pakko päästä kurkkaamaan, olisiko siellä mitään. Keskiviikkona ajattelin, että väliin jää, enää kolme päivää aikaa ja kahden pienen kanssa kaupoille meno ei jostain syystä niin inspiroi.

purafinland pura+finland+dress

Päätin sitten kuitenkin pakata tytöt autoon ja lähteä käymään ja itse asiassa tuosta retkestä tulikin todella kiva ja lounas oli mahtava (tästä lisää myöhemmin!). Minä löysin -70% rekistä Puran mekon ja itse asiassa Pura Finland oli juuri se merkki, jonka perässä lähdin alea tutkimaan. Kannatti! Nyt minäkin pystyin siihen tuon lapun kanssa! Olen kuullut Puran tuotteista pelkkää hyvää ja ne suunnitellaan sekä tehdään Suomessa, joten uskon, että laatukin tulee olemaan kohdallaan. Mekko on lyhythihainen, eli menee sitten monena eri vuodenaikana eri tavalla asustettuna.

pink+purafinland pura+dress pura+pink
mekko PURA FINLAND/ neuletakki VILA/ kengät Prahasta/ pipo Vire-messuilta, merkki (?)/ kaulahuivi PIECES/ korvikset SNÖ OF SWEDEN

Mekko kuvattiin lauantaina matkalla kohti talvilomaa. Pysähdyimme Jyväskylässä kaivelemaan mummin ja ukin varastoista lumilautaa ja suksia. Lainasin nyt äitini sukset, saas nähdä rikonko tämän 17 vuoden hiihtämättömyysputken. Jyväskylässä satoi lauantaina vettä, Kuopiossa satoi vettä, lähes koko matkan satoi vettä. Aloin jo olla huolissani, mutta Iisalmen jälkeen, 100 kilometriä ennen Vuokattia vesi muuttui sakeaksi lumeksi, kinokset olivat korkeita ja puut taas täydellisen valkoisia. Ihanaa! Talvi saatiin takaisin! Vaikka kuinka päättäisi, ettei ilma vaikuta mielialaan, niin kyllä se jäätikkö ja vesisade tammikuussa vaan vaikutti itseeni. Nyt imemme hurrrrjasti talvesta ja nietoksista energiaa!

Onko sinulle Pura tuttu merkki? Oletko itse hankien rakastaja? Oikein mukavaa uutta viikkoa, arvatkaas muuten kenen blogi on ollut tänään päivälleen kuusi vuotta pystyssä? Huih!