Täydellinen viikonloppu ja unohtunut mekko

Viikko sitten jännitin, toteutuvatko treffimme. Odotin ihan kamalasti ja samalla ajattelin, etten uskalla odottaa, jos eivät toteudu. Ja kyllä, päästiin juuri ja juuri treffeille, kun kuopus oli hyvin tervehtynyt ja esikoinen tuli kuumeeseen päivä treffien jälkeen. Tiukka ajoitus siis!

Viikonloppu oli muutenkin ihan täydellinen, koska siinä oli vähän kaikkea. Huomasin, että siinä oli aika paljonkin kaikkea, sillä alkuviikosta väsytti ja jouduttiin taas yövalvomaan. Siksi vasta nyt torstaina palaan viime viikonloppuun.

veromoda+koskipuisto lindex+neonoir

Mitä siis tehdään täydellisenä viikonloppuna? Perjantaina söimme miehen kanssa Dining 26:ssa ja se oli niin mahtava kokemus, etten ole vielä osannut pukea sanoiksi. Ettei menisi ihan överihehkuttamiseksi, niin annan ”pölyn laskeutua”. Yövyimme Tammerissa ja söimme aamiaisen rauhassa. Kurvasin lauantaina likkojen kanssa kolmistaan Vire-messuille EuroPicnicin kutsumana ja siellä oli kaikkea ihanan freesiä ja terveellistä. Sunnuntain vietimme laskettelurinteessä ja juoksulenkillä. Siinä oli touhua ja tohinaa ja kaikki oli vähän erilaista normaaliin verrattuna, joten sunnuntai-iltana mieli oli todella korkealla.

Kyllä se kannattaa, nimittäin olla välillä kaksinkin. Ehdimme jutella monesta asiasta ja nämä ovat niitä hetkiä, kun käydään läpi arkiviikon tuntoja ja mitä kaikkea onkaan tapahtunut. Ihastellaan yhdessä mahtavia ruokia ja suunnitellaan tulevaa. Nämä ovat niitä iltoja, kun ehtii rauhassa keskustelemaan kaikesta aina tarhapaikkojen hausta juoksemisen ihanuuteen asti. Olin itse asiassa miettinyt aluksi, että jos mentäisiin leffaan, mutta totesin, että telkkaria tulee tuijotettua kotonakin. Se mitä harvoin saa tehdä pitkän kaavan mukaan, on juttelu. Monesti ei kymmeneltä illalla enää jaksa.

neonoir+top neonoir+lindex veromoda+dress+lindex+knit
toppi NEO NOIR (By EmKa)/ mekko OBJECT/ neuletakki LINDEX/ kengät EMMA/ korvikset CORUU (saatu)/ kello TOMMY HILFIGER/ rannekoru OXXO

Tammerissa yövyimme edellisen kerran, kun olimme viettämässä seurustelumme 1-vuotispäivää. Tuota iltaa oli jotenkin suloista ajatella, muistan sen ihan hyvin. Hävetti tuolloin kirjoittaa matkustajakorttiin, että osoite on Tampereella (miksi?), suuren luokan luksusta oli Stockmannin ruokaosasto, josta haimme lopulta ruokaa hotellihuoneeseen. Muistan tuon illan todella hyvin, enkä voi käsittää, että siitä on lähes 16 vuotta. Stockmankaan ei tunnu enää niin luksukselta kuin parikymppisenä opiskelijana, eikä silloin voinut tietää, että rauhassa juttelu on tällä hetkellä elämän luksusta. Niin se elämä muuttuu ja hyvä niin, yhteisiä aikoja on ihanaa muistella.

Tämän asun ehdimme vielä kaksin kuvata kotia kohti palatessa. En tiedä miksi tuo mekko ei eksy usein päälle, se tuli mieleeni uutena vuotena, kun joku teistä lukijoista nosti tämän postauksen viime vuodelta. Näin mustan topin kanssa puettuna tästä ei edes hirveän hyvin erotu, että päällä on henkselimekko, vai mitä sanotte?

Mitä tykkäät asusta? Mitä tykkäät tehdä, jos pääset viettämään kahdenkeskistä iltaa?

P.S. Erikoisen hyvää-leivontakirja arvottu, arpaonni osui Anne-Marille, onnea ja kiitos osallistuneille!