Kolme hyvää asiaa

Eilinen päivä ei ehkä ollut maailman parhaita, vaikka siinä paljon hyvää olikin. Päivän naurut ainakin sain omasta sekoilustani ja mielikuvitukseni määrästä, bongasitteko IG-storiesista (@optimismiakatja), kun yritin vähän selittää mitä sekoilin menemään? Nauroin lopulta itselleni kippurassa ja kuulemma piristin muidenkin päivää viestienne perusteella. Heh!

Sairastelut eivät vain tässä perheessä lopu ja huonon yön jälkeen sitä on aina vähän mieli maassa. Siksipä suunnitellut postaukset saivat odottaa ja valitsin sen sijaan hyvien asioiden etsimisen eilenkin, idea postaukseen tuli Tuijan blogista. Nappasin kameran ulos mukaan, jotta sain luonnon kauneudesta jotain ikuistettua ennen luvattua vesisadetta.

Ja paljon hyvää sitä sitten löytyikin! Joten näillä uuteen päivään! Pysähdy sinäkin miettimään, mitä vastaisit. Itselleni kamalin kohta oli tuo hyvän keksiminen itsessäni, olisiko sinun helppo vastata näihin?

snow+molokids+uus january+snow+finland

Kolme hyvää asiaa päivässäni:

 1. Lasten halailut ja toteamukset siitä, että olen rakas.
 2. Kuopuksen temppukerhointo, sitä sisukkuutta kun 1-vuotias haluaa seistä käsillään on ihanaa seurata.
 3. Liikunta ja ulkoilu, olin uusi ihminen juostuani pakkasessa. Meinasin jättää väliin väsymyksen takia, onneksi en jättänyt.

Kolme hyvää asiaa minussa:

 1. Organisointikyky, asiat eivät jää tekemättä.
 2. Spontaanius – innostun herkästi monesta asiasta ja alan puuhata sekä järjestää saman tien.
 3. Lapsenmielisyys – sitä tarvitsee usein tässä ”duunissa”.

Kolme hyvää asiaa elämässäni:

 1. No lapset, lapset ja lapset. Esikoinen kysyi eilen, olisinko pärjännyt elämässäni, jos heitä ei olisi tullut? Vastasin, että no en millään. Hän totesi, että onpa hyvä että me synnyttiin ja viihdytetään sua. Kyllä hymyilytti, ihanuus. <3
 2. Mahdollisuus olla kotona. Tämä on vähän kysymysmerkki, onko se ”urani” kannalta uhka vai mahdollisuus, mutta kyllä koen sen mahdollisuudeksi. Olen saanut toteuttaa omia harrastuksia, liikkua ja nauttia ulkoilusta valoiseen aikaan. Olen nähnyt lasteni kasvavan ja nähnyt heti kaiken uuden oppimisen. On se ehdottomasti hyvä, jos ei paras asia elämässäni.
 3. Terveys. Minä jaksan ja pystyn ja mihinkään ei satu. Se on valtavan hyvä ja suuri asia.

tammikuu+lumi snow+januaryuus molo+haalari+winter+uus

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

 1. Reissut yhdessä perheen kanssa.
 2. Lapset ja heidän kasvamisensa seuraaminen.
 3. Vuosi on vielä alussa, joten ehkä työn löytäminen tai jonkun unelman toteutuminen?

Kolme hyvää asiaa blogissani:

 1. Aitous. Pyrin kirjoittamaan ihan juuri sitä mitä ajattelen, kuvaamaan realistisia kuvia ja kertomaan, jos on tatti otsassa. Tietenkään kaikkea ei voi kertoa, mutten yritä mielestäni esittää muuta kuin olen.
 2. Kieli. Minun lempiaineeni oli koulussa äidinkieli ja toivon, että se välittyy kirjoittamistani teksteistä. Rakastan kirjoittamista ja yritän kirjoittaa virheettömästi – joskus kuitenkin käy niin, ettei oikolukua ehdi. Mutta toivon tekstieni olevan helposti luettavia ja eteneviä!
 3. Tarttumapinta. Koen, että ruudun takana on monenlaisia lukijoita ja yritän tarjota jokaiselle jotakin. Kuitenkin niin tavallista, että vinkkeihin ja ajatuksiin on helppo samaistua ja jutut toteuttaa. Teen tätä kuitenkin juuri teille, lukijat ja ajattelen joka postauksen kohdalla, mitä joku teistä saattaisi saada siitä irti.

finland+winter+january lumi+tammikuu

Johan muuten tuli itsellenikin positiivinen mieli kun näitä listasi, kyllä kannatti! Keksitkö vastauksia omalla kohdallasi helposti? Iloista keskiviikkoa sinne!

P.S. Innostaako helpot, maidottomat ja gluteenittomat leivontaohjeet? Tänään ehti vielä osallistua kirja-arvontaan, klik!

Ihan kuriositeettina: näistä kuvista muuten nuo kaksi, joissa on lapsia on otettu kännykällä – ei hirveästi häviä kameralle, vai mitä!