Kiinnostaako hyvinvointi tai vegaanius? Suuntaa tänne!

Oletko mukana vegaanihaasteessa? Tai kaipaat uutta harrastusta ja hyvinvointia arkeesi? Jos pystyt, suuntaa tänään Vire-messuille Tampereen Pirkkahalliin, siellä odottavat messut täynnä hyvinvointia ja harrastusideoita! Niin ja pakkaa jumppakamat matkaan, messuilla pääsee myös jumppaamaan, joogaamaan ja kuuntelemaan hyvinvointiluentoja.

Minä hilppasin paikalle eilen tyttöjen kanssa, joten jumpat ja joogat jäivät käymättä, mutta voi jestas me maisteltiin montaa ruokajuttua! Messuilla olikin pääroolissa mielestäni ruoka ja ihania juttuja löytyi vaikka millä mitalla. Oli tosi kivaa huomata, että juustoja maistellessa esikoinen valitsi parhaaksi juustoksi vegaanijuuston ja maisteli ennakkoluulottomasti kaiken linssipihveistä havupuujuomaan. Totesi kyllä kotona isälleen, että terveysmehuista ei tykännyt, mutta maistelivat kaiken!

havupuujuoma+viremessut jooga+viremessutuus saippua+viremessut raakasuklaa+viremessut

Vegaanille ja gluteenitonta ruokaa kaipaavalle messuilla on valtava määrä erilaisia tuotteita. Leipää, ”jogurttia”, juustoja, raakasuklaita, keksejä, hilloja, mustikkasinappia, silmusalaattia, mehuja ja vaikka mitä ihania kotimaisia juttuja. Ostaisin nyt kotiinkin uusia makuja, kun huomasin miten hienosti ne putosivat tytöille!

Halusin myös koko kesän maistaa Spiron kiivi-turkinpippuri”jätskiä”, mutten saanut aikaiseksi mennä Hiedanrantaa sitä maistamaan. Ilokseni heillä oli piste messuilla ja sain vihdoin maistaa tuota herkkua, jota somessa on kehuttu niin paljon. Oli muuten ihan älyttömän hyvää. Spiro on siis täysin vegaaninen jätski, jossa on pohjana kauramaito.

spiro+viremessut spiro+turkinpippuri+viremessut oatly+viremessut' golf+viremessut silmusalaatti+viremessut

Messuilla sai tutustua jumppien ja joogien lisäksi mm. golfiin, jota tytöt kävivät hutkimassa innolla. Myös muutamia vaatejuttuja löytyy ja minulla olikin mielenkiintoinen pipokohtaaminen. Olimme nimittäin yötä Tammerissa perjantaina ja eilen aamulla näin tuolla hotelliaamiaisella naisen, jolla oli ihana vaaleanpunainen tupsupipo päässä. Hän kiinnitti huomioni ja olikin yllättäen myymässä messuilla noita pipoja! Hauska sattuma, piposta tulikin meidän ainoa messuhankinta.

viremessutviremessut+luento

Suosittelen lämpimästi hakemaan ruokaideoita tai käymään jumppaamassa, me lähdimme kotia kohti mahat täynnä herkkuja ja kassi täynnä ruokaohjeita. Ihanat hyvänolonmessut, joissa oli kaikkea sitä, mistä itse pidän!

Kuka kävi eilen paikalla, menetkö tänään?

*sisäänpääsy saatu