Uudistuksia yhdessä Tampereen lempparikahvilassani!

pellascafe+kahvila

Koskipuiston kulmalta löytyy ihastuttava kahvila, josta olette saaneet monesti lukea blogistani. Kävin tuossa nurkalla nimittäin aiemmin lempikaupassani, Vilassa ja kun se muuttui kahvilaksi aika tasan kolme vuotta sitten, testasin sen heti. Tämän jälkeen olen vieraillut siellä lukuisia kertoja, vienyt äidin, veljen sekä kälyn paikalle. Käynyt ystävien kanssa brunssilla, äidin kanssa aamiaisella, lasten kanssa uuniperunoilla ja hakenut herkkuja synttäreilleni. Lista on pitkä! Myös tänä syksynä suolaiset piirakat synttäreilläni olivat kyseisen kahvilan, eli Pella’s Cafen käsialaa ja saivat hurjasti kehuja vierailtani! Piirakoissa ihastuttaa maistuva gluteeniton pohja sekä runsaat täytteen määrät!

pellascafe+newin pellascafe+laajennus+koskipuisto

Kahvila on saanut kiitosta siitä, että lähes sen kaikki tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia – sattumoisin luin kehut kaverin fecebook-päivityksestä myös siitä, miten hyvin vegaani otettiin kahvilassa huomioon. Tätä puolta moni on kehunut.

Minä puolestani rakastan paikan salaatteja ja sitä, että saan täydellisesti haudutettua teetä siellä. Ihan hurjan herkullisia karjanpiirakoita, talon omaa saaristolaisleivän tyyppistä leipää, herkkuja ja aina suklaan teen kylkeen. Moni asia on kohdillaan ja lapsiasiakkaat saavat myös kivaa kohtelua. Siksi minusta on tullutkin vakkariasiakas.

Joulukuussa kävin paikalla ties kuinka monesti, aloitimme itsenäisyyspäivänä brunssista (kahvilassa on muuten A-oikeudet, eli halutessaan voi tilata vaikka kuoharin brunssin kylkeen) ja jatkoimme taaperon kanssa salaateilla ja smoothiella pariin eri otteeseen. Hain myös mukaani joulun alla salaatteja, joten pörräsin paikassa usein joulukuussa!

lohisalaatti+pellascafe pellascafe+salaatti

Joulukuussa kahvilassa tapahtui muutos, sillä se sai kaivattua lisätilaa naapurista. Minä hiivin heti tuonne uudelle puolelle istumaan ja koin sen kodikkaaksi ja rauhalliseksi. Toisaalta ikkunoistakin on ihanaa katsella ulos Koskipuistoon, mutta jo pariin otteeseen olen hakeutunut uuteen osaan. Lisätilaa on kaivattu ja nyt sitä saatiin!

Samalla uudistui salaatit, eli ennen painon mukaan punnittu salaattibuffa poistui ja salaattia voi tilata tiskistä muutamalla valitsemallaan täytteellä tai ottaa listalta valmiiksi suunnitellun salaatin. Ne myös pystyy tilaamaan omasta linjastostaan, eli kassoja on nyt kahdessa eri päässä.

Muutos vaatii aina hetken ja kuten kuvista näkyy, molemmilla kerroilla annoksistani unohtui leipä, ekalla kerralla myös pähkinät. Tajusin vasta tokalla kerralla harmitella, että leipä uupui, joten sain sen sitten mukaani. Kolmas kerta toden sanoi ja uusi linjasto alkoi jo toimia. Minä kyllä tykkäsin buffastakin, kun sai ottaa pikkaisen sitä sun tätä, mutta salaatit ja raaka-aineet ovat niin laadukkaita, että käy tämäkin!

pellascafe+salad pellascafe+minttuleivos pellascafe+laajennus

Ja se paikan kakkutiski, se on kyllä mieletön! Maistelimme reilu vuosi sitten aika monta herkkua läpi, emmekä osanneet päättää parasta. Täältä voit lukea kommentteja makeista.

Minä tykkäsin kovasti ”piiloutua” tänne uudelle puolelle ja jatkossakin olen vannoutunut Pella’s Cafen aamiaisten, brunssien sekä salaattien kannattaja!

Onko paikka itsellesi tuttu? Oletko huomannut lisätilan saapuneen?