Ei aikatauluja

Nyt alkavat varmasti loputkin palailla töihin ja kouluihin joululomilta vai mitä? Oliko itselläsi onnistunut loma, jos sellaisella olit?

Meillähän normiarki alkoi heti joulun jälkeen, kun mies palasi töihin, mutta onhan tässä ollut pari lyhennettyä viikkoa, joista tämä viikko onkin ollut erikoinen monessa mielessä. Normiarjesta ei ole voinut puhua, sillä mitkään kerhot ja harrastukset ei pyöri. Aluksi koin tämän vähän uhkana enkä mahdollisuutena. Siis sen, että äidin viihdytystoimiston täytyy toimia kahdelle tauotta ilman kerhoapuja tai muuta. Lopulta siitä tulikin mahdollisuus ja aika meni liian äkkiä. Huomasin, kuinka vihaan aamuja yksin, kun on aikataulut. Vaikka kerho alkaa vasta kello 9, täytyy toimia aika reippaasti, jotta minulla on kaksi puettua ja aamupalan syönyttä lasta valmiina 8.30. Itsekin yritän meikata tai muuta vastaavaa ennen lähtöä. Mies siis lähtee töihin yleensä aina jo silloin, kun nukumme, eli taistelen aamutohinat poikkeuksetta yksin läpi.

minnie+jeans minnie+lindex

Nyt ei ollut niitä aamulähtöjä. Kävimme kolmistaan muun muassa Pomppumaailmassa ja kylpylässä polskimassa, mutta lähtö tapahtui vasta kympin aikaan. Oli ihanaa vain olla rauhassa aamut, ilman että piti koko ajan hoputtaa. Tällä viikolla esikoinen oli serkkulassaan yhden yön kylässä ja se aamu kuopuksen kanssa oli hämmentävä. Oli jotenkin niin rauhallista. Esikoinen on myös meidän aamuvirkku, joten nukuimme kaksin kuopuksen kanssa yli yhdeksään.

Se tulikin tarpeeseen, sillä seuraava yö meni tytöillä vatsataudissa ja uni jäi kaikilta vähiin. Miksi se alkaa aina yöllä, niin että menee unikaverit, tyynyt, peitot, lakanat ja patjat pesuun? Perjantaina olin pyjamassa iltapäivään asti ja pesukone lauloi 12 tuntia putkeen, 9 koneellisen verran. Mutta mitäs sitten, ei ollut menoja tai aikatauluja, ei stressiä mistään. Jännä, miten leppoisa fiilis oli, vaikka kaaos pitkin yötä oli aikamoinen. Ainoastaan eiliset kaverin lastensynttärit piti skipata, kun emme tiedä olisimmeko vielä jotain tartuttaneet.

coruu+muumi+pikkumyy minnie+outfit
t-paita MANGO/ neule ONLY/ farkut LINDEX/ takki VILA/ kengät Prahasta/ korvikset CORUU (saatu)

Odotan ihan hyvällä fiiliksellä kerhon alkua, onhan siellä lapselle puuhaa ja kavereita muutamat tunnit viikossa, mutta toisaalta olisi kivaa enemmänkin vain olla. Puolensa kaikella, ehkä hän kyllästyisi pidemmän päälle. Erittäin kivaa aikataulutonta elämää nyt pari viikkoa takana ja viikonloppukin oli ihan tyhjä, ei yhtäkään menoa. Teki hyvää!

Asukuvat ovat viikon takaa, olimme lähdössä muutaman Tampere-päivän jälkeen takaisin Jyväskylän talven ihmemaahan (se lumimäärä on siellä huikea!) ja olin hyvissä fiiliksissä ja simppelissä sekä mukavassa asussa. Nuo korvikset piristävät jotenkin asun kuin asun!

Samaistutteko fiiliksiin? Tiukkaa aikataulutusta vai lorvimista mieluiten? Asumietteitä?

P.S. Olen koonnut aika kivan ylläripaketin, jonka arvontaan voit osallistua vielä pari päivää kommentoimalla tätä postausta!