Remingtonin uutuus viimeisestä luukusta

Ihanaa jouluaattoa ihan jokaiselle! Toivottavasti olette päässeet nauttimaan! Minä olin aivan haltioissani eilisestä lumituiskusta, kun tarvoimme upottavassa hangessa lumen pöllytessä. Katselin jouluvaloa ja tyttöjäni. Aamu alkoi sillä, että 1-vuotias ilmoitti haluavansa laulaa ja vetäisi Tuiki tuiki tähtösen hentoisella äänellä yöpuvussaan. Äidillä tuli tippa linssiin, olipa koskettava joulun hetki ja taitava pieni.

Mutta. Te varmasti jo intoilette mitä paljastuu viimeisestä luukusta, eli hypätään siihen pidemmittä puheitta!

remington+keratin remington+uutuus+suoristusrauta

Viimeisestä luukusta paljastuu Remingtonin huippu-uutuus, keratin protect-suoristusrauta. Itselleni Remington on tuttu merkki sen kautta, että aina jos minulla kiharoita olette vuosien varrella nähneet, ne on joka kerta tehty Remingtonin kiharruspuikolla. Suoristusrauta on uusinta uutta ja huikein juttu on, että se suojaa hiuksia laittamisen aikana. Muotoilulevyt luovuttavat lämmetessään hiuksiin keratiinia, eli hiusten omaa rakennusainetta. Suoristusrauta mittaa hiusten kosteuspitoisuutta peräti kahdeksan kertaa sekunnissa, ja muokkaa raudan pintojen lämpötilaa sen mukaan. Eikö kuulosta aika hyvältä? Lisäksi levyissä on manteliöljyä, jota on laitettu sinne valmistusvaiheessa. Lämpeäminen kestää 15 sekuntia, eli sitä ei tarvitse kauaa odotella.

remington+keratinprotectremington+suoristusrauta

Minusta tämä oli niin laadukas uutuus, että halusin jättää suoritusraudan viimeiseen luukkuun jouluaaton ”luksukseksi”. Hyppää siis mukaan arvontaan seuraavin säännöin:

  1. Jätä kommentti postaukseen ja kerro, mikä on ollut/oli joulussasi parasta.
  2. Saat kommentilla yhden arvan, toisen arvan jos seuraat Facebookissa tai Instagrammissa. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!
  3. Muista jättää sähköpostiosoite sille varattuun kenttään!

Arvonta on auki aina 1.1.2018 klo 18 saakka, niin kaikki halukkaat ehtivät mukaan! Ja muistakaa samalla myös auki oleva Coruun arvonta!

Mitä tykkäsitte näistä luukuista, olisi kivaa kuulla myös siitä? Ihanaa ihanaa joulua juuri sinulle!

*raudan lahjoitti arvontaan Success to PR