Lumoava Lumoan jouluna

Joulumaasta kuvitellaan paljon kaikenlaista
kuinka toiveet toteutuu ja on niin satumaista.
Voi, jos jostain saada voisin suuren puurokauhan
sillä antaa tahtoisin mä maailmalle rauhan!
Joulumaa on muutakin kuin pelkkää toiveunta
Joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta
Eikä sinne matka silloin kovin kauan kestä
Joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä!

lumoan+aura lumoan+dress+aura+joulutori joulutori+lumoan+aura

Toivon sydämestäni jokaiselle onnistunutta joulua ja ennen kaikkea sitä joulurauhaa. Poissa olkoon stressi ja touhotus, tilalla yhdessäolo ja nautiskelu. Muutama päivä fiilistelyä, glögiä, kinkkua, suklaata ja pipareita.

Me hiljennymme joulun viettoon näiden kuvien myötä. Pitkästä aikaa on samassa tilassa neljä sukupolvea joulua viettämässä, ainakin niin on tarkoitus, vielä vedetään viime hetken sairasteluja. Meillä on myös ensimmäinen joulu, kun esikoinen on pitkään ja hartaasti odottanut joulua ja jännittänyt viimeisen viikon maha kipeänä. Nyt jännitys alkaa olla kirjaimellisesti käsin kosketeltavaa! Touhotus ja riemu on tarttunut aikuiseenkin, vaikka viimeisen viikon olen hokenut ”ajatellaanko jotain muuta välillä”, kun pieni meinaa ratketa odotukseen.

pipari+lumoan+tampereenjoulutori lumoan+dress+aura joulutori+lumoandress

Tämä kuvissa näkyvä mekko on jouluvaatteeni tänä vuonna. Halusin sillä nostaa suomalaista työtä ja yrittäjyyttä esiin, sillä kyseessä on ihanien yrittäjien mekko Lumoanilta. Purppuran väri on kuin tehty jouluun, mutta uskon mekon olevan pitkäkäyttöinen muutenkin. Kyseessä on Lumoanin Aura-mekko, jos itse tästä innostut. Haluan tukea ja nostaa kotimaisuutta esiin parhaani mukaan ja Lumoanin vaatteet ovat aina olleet lähellä sydäntä, myös aiempia jouluja olen niissä viettänyt.

lumoan+joulutorilumoan lumoandress+joulutori lumoan+aura+dress
mekko LUMOAN/ kengät ELLEN BLAKE (second hand)/ korvikset PIECES/ rannekoru OXXO

Kiitän tuhannesti miestä näistä kuvista, ne vaativat mieheltäni ja koko perheeltä aikaa ja vaivaa, vettä tuli kaatamalla juuri tuona iltana. Mutta saimme joulufiiliksen niihin tallennettua ja kuvia tulikin niin paljon, että jaoin niitä poikkeuksellisen monta! Rakastan tällaista jouluvalotunnelmaa kuvissa, tuota joulutoria tulee ikävä. Vielä tänään ehtii, illalla se suljetaan ja torikauppiaatkin hiljentyvät jouluun.

Kiitän sinua lukijani, että olet ollut matkassani, ehkä jo pidempään, ehkä vasta vähän aikaa. Tätä on ihanaa tehdä juuri teidän takia! Joulurauhaa kaikille! Aattona aukeaa vielä viimeinen kalenteriluukku, jonka pidän pidempään auki, muista käydä se kurkkimassa jossain välissä!

Ihastuttavaa joulun aikaa juuri sinulle! Joko alkaa joulumaa sydämessä? Onko Lumoan itsellesi tuttu merkki?