Lempparikorviksia pienen arvonnan kera!

Kun reilu vuosi sitten sain I love me-messuilta matkaani Coruun silikoniset Feather-korvikset, en vielä tiennyt, kuinka käytetyt niistä tulisikaan. Mustat sulat ovat näyttävät, mutta silti täysin huomaamattoman kevyet. Ne ovat kulkeneet korvissa arkena useasti, eivät paina tai kolise, ne vain unohtaa korviin. Olen pessyt niistä pois kaikkea meikistä aurinkorasvaan, uinut ne korvissa, käyttänyt niitä Kyproksella uima-altaassa. Tiedätte, olette nähneet ne kymmeniä kertoja asukuvissa ja Instassa vai mitä?

Kauhea surku tuli, kun eräänä aamuna muutamia viikkoja sitten tajusin muskariin saapuessa, että korvassa on vain yksi korvis. Takana oli paljon kävelyä ja bussimatka, joten toivoa parin löytymisestä ei ollut. Harmitti niin, että ajattelin illalla tilata uusia. Kunnes joskus myöhään illalla mietin, että miten se yksi sulkakorvis tuli laukustani tänne pesukoneen päälle? Tarkistelin asiaa ja laukussa oli yksi korvis, pesukoneen päällä toinen. Olin pukemassa kun tytöille tuli joku kiista ja ryntäsin niin, että toinen korvis jäi siihen. Ei siis ollut pudonnut, vaan en koskaan kiinnittänyt sitä korvaankaan. Kyllä kuulkaa nauratti, on tämä pienten kanssa touhuilu vähän sekoilua välillä.

asu+ahlman coruu+mymmeli coruu+pikkumyy+muumit coruujewelry+mymmeli coruu+doublefeather

Tästä lähti kuitenkin idea, että miksi minulla on vain yhdet näitä silikonisia koruja, ovat niin helppoja arjessa. Korulaatikostani löytyykin nyt edellisissä asukuvissa nähdyt double featherit sekä kahden muumi-korvikset, mustat Mymmelit sekä valkoiset Pikku Myyt. Muutaman viikon ne ovat olleet jatkuvasti korvissa, sillä herättävät valtavaa ihastusta kuopuksessa, nuo äidin muumit. Ja kestävät vähän vetääkin, kun hän haluaa niitä ihailla!

Viime viikolla tapasin kaverin sattumalta kaupungilla ja hän hihkaisi ”ihanat Mymmelit korvissa”, itse mietin hetkellisesti että mitkä, sillä nämä korut tosiaan unohtaa korviin keveytensä ansiosta.  Yli vuoden jatkuvan käytön jälkeen minulla ei ole niistä pahaa sanottavaa.

Nämä kuvat otettiin joululounaan yhteydessä ihanan jouluisissa fiiliksissä, vaikka en pukeutunut kovin jouluisasti. Aina kun joku asia nousee pintaan (ugly Christmas sweater), minä pistän vähän kampoihin, varsinkin tässä tapauksessa kun kertakäyttöiset neuleet ostetaan halpisfirmoista. Muistakaa tämän hömpötyksen seassa suomalainen suunnittelu ja käsityö, jooko? Ei siis näy jouluneuleita tässä blogissa!

coruu+pikkumyy asu+ahlman+bypias
paita & takki VILA/ toppi NEO NOIR/ farkut BY PIA’S/ kengät EMMA/ pipo UHANA DESIGN/ huivi BECKSÖNDERGAARD (second hand)/ korvikset CORUU (saatu blogin kautta)

Jos olet ihastunut Coruun koruihin, niin jätä tähän postaukseen kommentti ja kerro, mikä on lempparikorusi heiltä. Viehättääkö Muumit? Kommentin jättäneiden kesken arvon pienen lahjakortin Coruulle, arvonta on auki aina 27.12.2017 klo 16 asti! Onnea matkaan!

Jos innostut tilaamaan, niin tee se tänään klo 14 mennessä ja korusi pitäisi ehtiä vielä jouluksi perille!

P.S. Kiitos kaikille joulukalenteriarvontaan osallistuneille! Arpoja kertyi hurjat 173 kappaletta ja sieltä joukosta voittajaksi valikoitui random.orgilla EmiliaH! Voittajalle laitettu sähköpostia. Kiitos kaikille osallistuneille, oli todella mielenkiintoista lukea hyvinvointinne kulmakiviä. Yhdyn täysin tähän uni ja liikunta-asioihin, varsinkin kun meillä on juuri paljon valvottu. Pysykää mukana, jouluaattona aukeaa vika, aika upea luukku!