Must menovinkki Tampereelle!

Joulun alla on niin monenlaista tapahtumaa ja joulumarkkinaa, että saattaa valinnanvaikeus iskeä. Onko itselläsi jotkut tietyt jutut, missä täytyy päästä käymään joulukuussa? Meillä yksi ehdoton on Koiramäki, joulutorilla on myös piipahdettava ja kolmas on ihastuttava Tallipiha Finlaysonilla. Se on tunnelmallinen aina, mutta ehkä parhaimmillaan näin lumiseen aikaan joulun alla. Pienelle alueelle on pystytty kokoamaan monta ihastuttavaa puotia täynnä käsitöitä ja lahjaideoita, kuten nukkekodin huonekaluja sekä koristeita. Lapsille on karuselli ja poniratsastusta sekä eläimiä. Aivan valtavan ihastuneita olivat tyttäreni, kun pääsivät silittämään lampaita! Minä kiertelin huokailemassa joulukaupassa ja he vain silittivät lampaita. Joulupuodista tein muuten hyvän löydön, sillä sieltä löytyy valosarjoja ja pallobaari. Tiedätte nuo monenväriset pallot, joiden sisään laitetaan valot? Kuopus on puristellut muutaman pallon entiseksi sarjastani ja tuolta löysin irtomyynnistä uudet pallot sarjaani!

joulukauppa+tallipiha nooranputiikki+tallipiha tallipiha+joulukauppa tallipiha+tallimestari tallipiha+aasitallipiha+lammas

Tallipihalta löytyy myös ”vaarallisen” ihana paikka, nimittäin Suklaapuoti. Oletteko maistaneet siellä myytäviä vadelma- tai merisuolatryffeleitä? Maistakaa heti, jos on vielä jäänyt välistä. Aivan huikean hyviä!

Suklaapuoti oli ennen hyvin pienissä tiloissa ja joulun alla tuntui, että siellä pysty kääntymään. Nyt se on muuttanut tallin tiloihin ja paikka on avara, ihan todella iso plussa tästä! Minä en pystynyt ottamaan yleiskuvaa paikasta, sillä kuopus meinasi tyhjentää alahyllyt suklaasta vähän liian tehokkaasti, mutta suosittelen käymään! Nuo isot suklaalevyt ovat upea lahja ja osassa on mukana viinisuositus, aika kiva idea sekin!

tallipiha+suklaapuoti+tiski tallipiha+suklaapuoti suklaapuoti+tallipiaha tallipiha+suklaapuoti+talvi

Myös kahvilaa suosittelen lämpimästi testaamaan. Se on kohtuullisen ruuhkainen esimerkiksi viikonloppuisin, me olimme tyttöjen kanssa paikalla arkipäivänä ennen puolta päivää ja mahduimme hyvin sekaan. Tytöt ihastuivat kahvilan riisipuuroon ja minä suosittelen lämpimästi testaamaan salaatteja, valitsin omaani härkistä ja vuohenjuustoa, oli todella hyvä! Arkisin lounaalla on aina keittoa, eli sen saa valmiina eikä odottelua vaadita.

tallipiha+riisipuuro tallipiha+kahvila tallipiha+joulukoriste karuselli+tallipiha tallipiha+tampere+joulu

Täällä on niin oma tunnelmansa ja ihana fiilis, vaikka ollaan ihan keskustan vieressä! Koska Suomen kelit ovat ailahtelevaiset, otin postaukseenkin pari lumikuvaa itsenäisyyspäivältä. Kun me vierailimme paikassa päiväaikaan, oli vesisateen vuoro. Mutta kahvilan tunnelmassa sitä ei onneksi muistanut!

Kenen suosikki Tallipiha on? Vielä käymättä? Tallipihan joulua vietetään aina 23.12. asti!

Ja hei! Leikkienin pelit arvottu, ne lähtivät Katjalle ja Marille. Voittajat on tavoitettu sähköpostilla. Kiitos hirveästi osallistujille, sunnuntaina aukeaa seuraava luukku!