Täyrelliset farkut

Hui hirveä mikä määrä lunta tuli eilen! Minä olin putsannut kahteen mennessä iltapäivällä ulkoportaat viidesti ja auraamattomilla teillä lopulta vedin perässäni babyjoggereita, jotka ovat aika keposat tällaiselle säälle. Mutta kun tuplat olivat jo kauppareissulla kastuneet läpimäräksi niin… Paras liikkumaväline oli eilen kyllä pulkka, harmi ettei siihen voinut kuopusta päiväunille nukuttaa. Tuliko kaikkialla näin kamalasti märkää lunta? Oliko itselläsi ongelmia? Junat ovat kyllä aina ongelmissa tällaisen märän lumen myötä, jalan liikkuminen oli siis ehkä paras liikkumismuoto kuitenkin!

perfectjeans+bypias+byemka perfectjeans+bypias+tampere perfectjeans+bypias+garcia

Otsikon lainasin kuopuksen suusta, sillä hän meni ja oppi täydellisen R-kirjaimen puolentoista vuoden iässä. Hämmästyin tätä suuresti ja kuulostaa niin hassulta, kun kirjain pärähtää pienen suusta. No, nyt kun taito on ollut hänellä muutaman viikon, on hän alkanut vaihtaa D-kirjaimen ärräksi. Siis sillä tavalla pohjanmaalaisittain, tiedätte? Sujuvasti hän pesee KÄRET, toteaa kysymykseen EN TIERÄ, toteaa minä LÄHREN nyt ja muuta vastaavaa. Tiedättekö, se alkaa tarttua! Siksi en voinutkaan kirjoittaa otsikkoon täyDelliset farkut vaan niistä tuli täyRelliset. Kuopuksen innoittamana.

Mitkä nuo täydelliset farkut sitten ovat? Olen jo pitkään katsellut By Pia’sin sivuilla Perfect Jeanseja ja kun tulivat isoon Black Friday-aleen, tilasin ne vihdoin. Ja ovat kyllä mukavimmat farkut ikinä, vyötärö tulee tarpeeksi ylös ja ovat ihanan pehmeät. Kohtuullisen reilua mallia tosin, eli menevät vähän boyfriend-farkkuosastolle. Minulla on päälläni koko XS ja näette, ettei silti mikään ihan ratakireä, joten kannattaa ottaa tämä huomioon jos housuista innostuu! Lisäksi tykkään siitä, että napit ovat edessä vähän tuolla tavalla sivussa. Ja rakastan rikottuja pintoja, mitkä aiheuttavat taas muissa kauhua. Niin äidissä kuin tyttärissä, jotka hokevat, että mummi korjaa äidin housut. Hah!

En muuten edes muistanut, että Tampereellakin on nykyään By Pia’sin liike Finlaysonilla, se tuli vasta mieleen kun kysyttiin noudanko farkut niin säästän postarit. Näin tein ja ihastelin samalla kaunista liikettä, kannattaa piipahtaa!

täydellisetfarkut+bypias perfectjeans+täydellisetfarkut perfectjeans+bypias
paita NEO NOIR (By EmKa)/ neuletakki GARCIA (By EmKa)/ farkut BY PIA’S/ takki VILA (alessa täällä*)/ korvikset POOLA KATARYNA/ kengät PRAHASTA

Näihinkin kuviin saatiin viikonloppuna lunta Jyväskylässä, nyt sitä piisaisi Tampereellakin. Jännittää pysyykö se jouluun, en edes uskalla katsella mitä sääennustukset lupaavat! Toivotko itse valkoista joulua, vaikuttaako fiilikseen vai pääsetkö tunnelmaan ilman luntakin?

Ja hei, yli puolet joulukalentereista avattu! Huh, äkkiä se aika menee. Toinen kalenteriluukku on auki vielä tänään, käy osallistumassa! Iloista keskiviikkoa!

*mainoslinkki