Ailahtelvainen viikonloppu sekä ihana Flow

Olipahan viikonloppu. Mentiin hirveästä ketutuksesta onnellisiin tunnelmiin vauhdilla. Lähdimme perjantai-iltana ajelemaan kohti mummilaa ja autosta hajosi ilmeisesti se sama osa kuin syyskuussa ja se jätti meidät puoliväliin matkaa. Siinä istuimme sitten tunnin autossa bussipysäkillä pimeässä soitellen vakuutusyhtiöön ja lopulta taksiin. Taksi tuli viemään meidät lähimmälle huoltoasemalle, jossa sitten istuimme odottamassa hinausautoa ja vara-autoa. Tampere-Jyväskylä väliin paloi siis 4,5 tuntia aikaa tällä tavalla. Harmitti erityisesti se rahanmeno, minkä tuo korjaus vie. Täytyy kyllä sanoa, että tytöt jaksoivat tilanteen mahtavan hyvin, miettikää nyt istumista kahden pienen elohiiren kanssa tien varressa. Tunti on pitkä aika. Ja voin kertoa, että laukusta löytynyt huulirasvatuubikin viihdytti pienempää yllättävän hyvin. Kaikki keinot käyttöön!

Pääsimme perille ja kuopus ei nukahtanut kuin vasta puoliltaöin, mikä kiristi vanhempien hermoja. Myös yö oli huono. Väärinkäsitysten takia kuulimme perillä, että lauantai-iltamme meno ja seura peruuntuivat, olimme odottaneet sitä todella. Sosiaalista elämää kun ei liiaksi ole. Siis tatti otsassa joskus aamuyön tunneilla pääsi nukkumaan.

noshorganics+flow+jyväskylä noshorganics+flow noshorganics+elvari

Mutta lauantaista tulikin todella kiva. Kävimme tyttököörillä mummi mukanamme muun muassa joulumarkkinoilla, miehen kanssa juoksimme Jyväsjärven ympäri ja lähdimme lopulta kaksin Jyväskylän iltaelämää tutkimaan. Oli ihanaa käydä syömässä ja jutella ja jutella vain rauhassa. Ja tiedätte, kuopus oli mennyt nukkumaan isovanhempien kanssa jollottamatta tuntikausia. Tietenkin. Välillä helpottaa sekin, että tuo nukutusstressi jäi.

Sunnuntai oli ilmeisen kiva mummilassa, sillä kuopus itki ei kotiin, haluan mummilaan, kun saavuimme myöhään eilen kotiin. Onnellisen näköisiä tyttöjä olivatkin mummilassa puuhatessaan. Eli lopulta jäätiin henkisesti plussan puolelle! Mietin myös kotimatkalla mikä rikkaus on, että vanhempani ovat niin vahvasti läsnä elämässämme, vaikka eivät ihan lähellä asukaan. Tärkeä tuki meille kaikille.

nosh+flowmekko nosh+perttipalmroth

Ja tämä Flow-mekko sitten! Se on ehkä maailman mukavin ja nätein. Nosh-edustaja Satu toi sen minulle lauantaina ovelle, sillä mallisto vaihtuu ja näytekappaleet myydään nyt pois. Minä olin omilla kutsuillani varannut tämän mekon, kun Satu antoi emännän etuna, että yhden vaatteen saa puoleen hintaan rekiltä. Nyt sain sen käyttööni ja rakastan tätä syvää sinistä väriä sekä taskuja! Näissä Noshin leikkauksissa ja pääntiessä on jotain todella minulle sopivaa, vaatteet istuvat erittäin hyvin!

noshorganics
mekko NOSH ORGANICS/ kengät PERTTI PALMROTH/ korvikset ELVARI/ huivi PIECES

Sellainen viikonloppu takana, onneksi auto hinattiin takaisin Tampereelle niin ei tarvitse sitä hakea mistään niin kuin viimeksi. Me suuntaamme nyt tarmolla perhekerhon viimeiseen kertaan. Haikea olo, olemme olleet lähes joka maanantai paikalla ja nyt tulee kuukauden tauko.

Miten oma viikonloppusi sujui? Mitä pidät mekosta? Reipasta uutta viikkoa kaikille, muistakaa että tämän viikon ajan ehtii vielä osallistua biotiini-arvontaan!