Se on täällä, eka kalenteriluukku!

Ready set glow! Täällä olisi blogin ensimmäinen joulukalenteriluukku! Päätin tehdä kuten viimekin vuonna, eli aukaisen neljä luukkua, yhden jokaisena adventtisunnuntaina. Luukut ovat auki seuraavaan keskiviikkoon kello 18 asti viimeistä lukuun ottamatta, koska osuu aattoon. Pidetään sitä vähän pidempään auki, niin kaikki ehtivät joulunvietosta mukaan osallistumaan. Huikean kivaa eikö ole olekin, tällainen pieni kalenteri edes syksyn pimeyteen?

joulukalenteri+luukku1 joulukalenteri+luukku+essence

Ensimmäisestä luukusta aukeaa kaksi eri settiä. Ensimmäisessä setissä on Essencen Thank you-boksi, joka sisältää mm. luomivärisetin, siveltimen ja ihanan kimaltavan meikkipussukan. Lisäksi lisäsin mukaan pari ylimääräistä Essencen meikkiä,  muun muassa rajauskynän. Tällä loihdit vaikka pikkujoulumeikit, jos ne ovat vielä tulossa!

joulukalenteri+luukku1+essence

Setti numero kaksi keskittyy hyvinvointiin ja sieltä löytyy kuumajuomalasit, bambuinen hammasharja, vartalovoide, saunatuoksu, sekä Compeedin rakonestotuotteita. Hyvinvointia joulun alla ja rakonestoa pikkujoulukorkkareihin siis!

joulukalenteri+luukku1+compeed joulukalenteri+luukku1+lumo

Hyppää mukaan ensimmäiseen kalenteriarvontaan! Säännöt ovat kaikissa samat. Kommentoi tähän postaukseen ihan mitä vain ja huikkaa samalla kumman setin haluaisit, numeron 1 vai 2. Saat vielä lisäarvan, jos seuraat minua Instassa (optimismiakatja) tai facebookin puolella. Muista kertoa myös se, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla ja jätä sähköpostiosoite, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa!

Lämmintä ensimmäistä adventtia ja onnea arvontaan kaikille!

P.S. Facebookin puolella alkoi myös Changen arvonta perjantaina, hyppää siihenkin mukaan!

*arvottavat tuotteet saatu