Ihastuttava BELL ja tiukka alku viikolle

Olipahan taas viikon aloitus, suunnattiin vaihteeksi lääkäriin. Kuopus oli niin onneton herätessään, että itki ja muksi minua isiä huutaen, toivottavasti olo nyt helpottaa.  Marraskuu on sairastelujen kulta-aikaa näköjään joka vuosi. Mutta eiköhän se tästä taas lähde rullaamaan, tämä viikko!

Millä te olette taistelleet pimeää vastaan? Minä toisaalta nautin siitä, kun saa lenkillä mennä aika yksinään, toisaalta meinaa loppua usko. Eilen iski kova vastatuuli juostessa naamalle, taivaalta satoi jotain veden tapaista rytinällä ja heijastinliivi aukesi koko ajan, kun on liian iso. Vanha pesukone oli jo viety pois ja uuden kanssa tekivät toimitusoharit. Meinasi siis nousta tatti otsaan. Mutta sitten näin Keskustorin upean joulukuusen, johon oli eilen sytytetty valot, esikoinen ihaili lääkärireissulla jouluvalojen määrää ja lenkillä tuli iloinen mieli. Edelleen, liikunta ja ruoka taitavat olla ne parhaat aseet tähän mustaan kauteen. Ja nämä pienet arjen reissut, ensi viikonloppuna lähden ensi kertaa kakkosen syntymän jälkeen reissuun vain isomman kanssa – voi että odotamme ja toivottavasti olemme terveitä!

nosh+bell nosh+bell+dressnosh+bell+mekko

Yritin protestoida keliä ja synkkyyttä vastaan pukeutumalla väreihin, mutta sitten pidin ne Noshit ja tilasin meille vain mustia vaatteita. Ihme homma! Minä olen jotenkin muistellut, että Noshilla on vaan tunikoita, jotka eivät ole omia suosikkejani, mutta siellähän oli vaikka minkälaisia mekkojakin. Tätä BELL-mekkoa en ollut edes huomannut netistä, mutta kun Satu nosti sen rekistä ja näin nuo hihat… Se oli menoa! Aivan ihastuttava, 70-lukua henkivä mekko on pehmeä päällä ja siinä on hyvä olla pidempiäkin aikoja. Minun sydämeni nuo hihat veivät täysin, mitä tykkäätte? Hyvä suomalainen suunnittelu jälleen kerran!

Kuvien eteen sai pinnistellä, sillä laivan kansi oli niin jäässä, ettei siellä uskaltanut kävellä ja marraskuinen tuuli… Hieman hyinen, apua! Muuten päivämme Viking Gracella oli upea, aurinko paistoi koko ajan ja sisältä oli ihanaa katsella maisemia. Sinnikkäästi kävimme ulkona kuvaamassa mekon, mies hiippaili sisälle lämmittelemään välillä ja minä yritin päästä tuon jään yli perässä. Huh!

noshorganics+bell bell+noshorganics
mekko NOSH ORGANICS/ kengät /kaulakoru PROMOD/ kengät ELLEN BLAKE (second hand)/ kello TOMMY HILFIGER/ rannekoru OXXO

Kaulakoru on muuten Italian-matkalta vuodelta 2011 ja tykkään siitä edelleen hirmuisesti, mutta on haastavaa löytää vaatetta mihin istuu. Tähän toi juuri sen kaivatun väriläiskän ja sain pitkästä aikaa kaivaa sen esiin.

In your face marraskuu, kyllä tästä selvitään! Meillä lasketaan jo öitä kalenteriavailun alkuun, KOLME enää! Kuka muu odottaa?

Mitä mieltä mekosta ja marraskuusta? Käykää heittämässä sarjavinkkejä eiliseen postaukseen, niitä kaivataan myös, eilen aloitettiin jo suositeltu Marcella!