Taitoa Tampereen Kalevassa

Jos olette seuranneet Instatiliäni, olette huomanneet kuinka monesti olen ”ilahtunut” siitä, kuinka ratikkatyömaa hankaloittaa kulkua, ihan sama mihin menet. Niin se teki myös kuukausi sitten, kun arvoin reittiä Pietamon Putiikin tiloihin Sammonkadulla ensilumen sataessa sakeana taivaalta ja työmaa-aitojen katkaistessa kulun joka puolella. Älkää luovuttako, sieltä se löytyy aitojen takaa ja on ehdottomasti käymisen arvoinen!

Kuukausi takaperin Pinja kutsui minut Pietamon tiloihin tutustumaan uuteen mallistoonsa ja näittekin, minkä hankinnan sieltä tein. Oli kiva lisä syntymäpäivään tuo piipahdus! Kalevasta löytyi kolme iloista yrittäjää, Pinjan lisäksi paikalla oli Pietamon Kirsi sekä KotiMain perustaja Aino-Maija. Kaikki yritykset ovat suhteellisen uusia, nuorten naisten luotsaamia ja toivon heille kovasti menestystä. Siksi haluan vinkata teillekin, että raivatkaa tienne Sammonkadulle tai kurkkikaa nettikaupat, kaikilta kolmelta löytyy myös ne!

pietamo+kotimai+bypinja bypinja+clothing bypinja+snack

Minä en ollut ajatellut tehdä hankintoja, mutta niin hyvät alet olivat naiset laittaneet meille, että mukaan lähti muutama juttu. Olen pitkään haaveillut Vimman kukkamekoista, joita ei enää myydäkään ja kun löysin ne hyvästä alesta KotiMain puolelta kahdessa koossa, en voinut vastustaa. KotiMain alla on siis monta eri kotimaista merkkiä, joten yhdestä putiikista löytyy juttuja moneen makuun!

By Pinjan mallistossa vallitsevana elementtinä on selkeästi pitsi ja vaatteet ovat kepeitä ja keväisiä. Niissä on myös otettu imettäminen huomioon. Pietamon kuoseista löytyy paljon kukkia ja heidän piponsa ovat olleet meidän suosikkeja. Myös koruja putiikissa on moneen lähtöön, mukana ollut ystäväni puolestaan ihastui pieneen rusettilaukkuun.

pietamo1 pietamo+korut bypinja+jälkkäri pietamo+kotimai+vimma

Me vietimme kivan hetken Kalevassa lokakuun lopulla, joten kiitos siitä Pinja ja muut! By Pinja-mallisto on tulossa pysyvästi tuonne myyntiin, jos haluat käydä sovittelemassa ennen tilausta niin onnistuu Sammonkadulla.

Muistutan vielä, että koodilla KATJA saat -30% alennusta By Pinjan mallistosta!

Oletko vieraillut putiikissa tai ovatko nämä kotimaiset yritykset tuttuja? Levollista sunnuntaita!