Laidasta laitaan ja Noshin ensimmäinen hankinta

Olipa vauhdikas viikko ja sen myötä kyllä iski väsymyskin. Tiedättekö, olin eilen lopulta niin uuvahtanut, että osa juoksulenkistä piti ensimmäistä kertaa ikinä kävellä. En jaksanut sitten meikatakaan ja suoriutua niin kivalle asukuvauspaikalle Jyväskylässä, minkä olin etukäteen päättänyt. Join teetä, vierailimme isomummolla ja vedin henkeä. Väsytti. Painoimme vielä illalla takaisin Jyväskylästä Tampereelle ja automatkat ovat ihan hirveitä 1,5veen kanssa. Olivat esikoisenkin kanssa, nyt ovat kuopuksen kun hän on the iässä. Ei tullut mummilaan mennessä uni päiväuniaikaan ja hän huusi koko matkan, paluumatkalla saimme jollain tapaa järjissämme ajella, kun Late Lammas ja suomalaiset lastenlaulut tekivät kaikkensa. Kiitos YouTube.

Väsymystä on siis ollut ilmassa, mutta olen kyllä vuodattanut onnenkyyneleitäkin viikonloppuna. Perjantai-iltana itkin onnesta muun perheen jo nukkuessa, kerron tästä heti lisää kun saan luvan! Lauantaina sain niin ihanan palautteen (Instasta varmasti huomasittekin), että taas meni onnenitkuksi. Itketti sekin, kun pienet tytöt halasivat isomummoaan ja mummon kasvot loistivat onnesta. Sydäntä sykäytti myös se, että takapenkiltä kuuluu nykyään Taakse jää kaksiäänisenä. Fiilikset ovat siis menneet laidasta laitaan viikonloppuna!

noshorganics+poolouusinosh+kielo

Kovassa käytössä ovat olleet tällä viikolla uudet ihanat farkkuni sekä toinen Noshin  paketissa tullut hankinta, Kielo-poolo. Se on unelmapehmeä päällä ja rakastuin noihin hihoihin, jotka korostavat ranteita. Ajatuksena oli laittaa tähän neuletakkia ja jotain väripilkkua, mutta sitten tulikin vain fiilis, että mennään mustalla ja äärettömän simppelillä. Joskus niinkin! Tausta sai hoitaa kuvien väripilkun tällä erää, edelleen niin rakastan siististi tehtyjä graffitteja kuvataustoina!

nosh+vicamakielo+viaminnet+noshuusinosh+kielopoolo
poolo NOSH ORGANICS/ farkut LINDEX/ saappaat VAGABOND/ takki VILA/ korvikset VIA MINNET (saatu)

Kielo-poolo taipuu niin farkkujen kuin hameen kanssa, niin neuletakin kuin jakun alle, eli on todella monikäyttöinen. Ainoa miinus on kohtuu tiukka kaula, joka ei päällä tunnu, mutta miten se riisutaan meikit naamassa mitään sotkematta? Voi morjens! Satu taivutteli minua kutsuilla kokeilemaan rekissä ollutta valkoista pooloa ja kieltäydyin, kun pelkäsin sotkevani. Hän lupasi olla nirhaamatta minua ja lopulta kokeilin – ruskeaahan siihen jäi riisuessa. Voi että hävetti, mutta mustassa tämä ei onneksi niin näy/alan oppia paremman riisumistekniikan! Heh!

Nyt vaan toivon hyviä öitä, niin saisi virtaa tehdä kaikkea! Huomenna odottaisi Helsinki-päivä ja blogin joulukalenteri odottelee tekijäänsä, kaikkea kivaa tiedossa teillekin!

Muita kenellä on tämä Noshin poolo, tykkäätkö? Onko siellä väsymystä ilmassa, syökö pimeä voimat? Tsemppiä alkavaan viikkoon!