Kun Sensiin ihastuin

Muutama viikko sitten tapasin mediapäivillä Amanda Lehtisen, iloisen nuoren naisen, joka kertoi kehittäneensä uuden hiustenhoitosarjan. ”Siis mitä, miten osasit tehdä shampoon?”, minä kyselin ihmeissäni ja Amanda selitti. Hänen kampaamotaustansa auttoi asiassa, samoin kuin kemisti. Itse asiassa tarve koko sarjalle lähti Amandan kampaamotaustasta, sillä hänestä tuntui, ettei suomalaiselle värjätylle hiukselle ole sopivaa shampoosarjaa olemassa. Minä ainakin tunnistin ongelman, sillä omaan juuri Amandan kuvailemat hiukset: ohuet, helposti päätä myöten valuvat hiukset. Värjätyt, jotka kaipaavat jytkyjä hoitoja ilman lässähtävää tukkaa.

sens+shampoosens+balayage+shampoo

Sens Balayage -shampoo on huomattavasti pesevämpi kuin syväkosteuttavien sarjojen shampoot yleensä. Siksi se pitää hiukset tuuheina. Sens Balayage -hoitoaine puolestaan silottaa kuivat latvat tehokkaasti, kertoi Amanda, joka toimii yrittäjänä kampaamo Brukissa Turussa.

Shampoo pesee hiuspohjan tehokkaasti puhtaaksi talista ja muotoilutuotejäämistä, mutta ei kuluta väriä pois. Vaikuttavat ainesosat ovat betaiini ja kasviperäiset proteiinit, jotka kosteuttavat, vahvistavat ja tuuheuttavat.

Hoitoaine puolestaan lisää värin kestoa sekä hiusten kiiltoa ja käsiteltävyyttä. Se selvittää käsittelyssä vaurioituneet hiukset ja kosteuttaa niitä tehokkaasti. Vaikuttavana ainesosana toimii herneproteiini, joka rakennepaikkaa, kosteuttaa ja poistaa sähköisyyttä. Pituuksiin ja latvoihin levitettävän hoitoaineen teho on parhain, kun sen antaa vaikuttaa 2–10 minuuttia.

Huikea juttu omasta mielestäni ovat nuo kuvassakin näkyvät valoa heijastavat kristallihiput. Katsokaa miten shampoo kimmeltää auringossa – se sama kiilto tulee hiuksiin pesun mukana. Tuoksun nimi on puolestaan Kielletty rakkaus. Siinä tuoksuvat inkivääri, pomeranssi, ruusu, arabianjasmiini, hunaja, meripihka ja santelipuu.

sens+shampoo+kampaamosens+balayage+shampoo+conditioner

Muutaman viikon käytön perusteella olen hyvin ihastunut Sensiin, erityisesti tuohon ihanan tuoksuiseen shampooseen, joka jättää hiukset todella pehmeiksi ja hyvän tuntuisiksi sekä kiiltäviksi pesun jälkeen. Shampoon kristallihiput ovat ihana arkiylellisyys!

Hoitoaineestakaan minulla ei ole muuta pahaa sanottavaa, kuin että se on niin tykkyä, etten saa sitä valitettavasti pullosta ulos kuin irrottamalla koko korkin. Tyylikkäät pullot ovat kaunis sisustuselementtikin ja mielelläni käytän tuotetta, joka on nuoren suomalaisen yrittäjän kehittelemä!

Nämä tuotteet lanseerattiin lokakuussa I love me-messuilla ja niitä myydään valikoidussa kampaamoissa sekä sens.fi-verkkokaupassa. Joko olet törmännyt näihin tai testannut? Mikä shampoo sinulla on tällä hetkellä käytössä?

Ruusuntuoksuista alkavaa viikonloppua!

*tuotteet saatu