Hurjasti kehittynyt Nosh Organics

Kerroinkin jo, että pidin viime viikolla taas vaatekutsut, tällä kertaa vuorossa oli Noshit. Esittelijä-Satu ajoi meille Jyväskylästä asti ja toi mukanaan Teeleidin ihastuttavaa teetä, jonka nimi on Innoshtuneen iltatee. Ihana juttu, saada lempparipaikkansa teelähetys ja kivat kutsut kasaan! Meitä taisi olla kymmenisen naista ja useita lapsiakin mukana kutsuilla, oli ihanaa puheensorinaa koti täynnä sekä leikkikavereita tytöille.

Noshin mallistoa tutkiessa tuli mieleen ensimmäiset Noshini, joihin osallistuin reilut kolme vuotta sitten. Voitte käydä täältä kurkkimassa vanhan postauksen (ja huonot kuvat…). Noshilla oli tuolloin kohtuullisen pienehkö mallisto, kuosit olivat villejä ja värikkäitä. En oikein tykästynyt mihinkään vaatteeseen tuolloin, kirsikkamekko hommattiin ja tyttö ei sitä suostunut käyttämään. En edes muista, oliko tuolloin naistenvaatteita rekillä!

noshorganics+kotikutsut taskutunika+nosh

Kolmessa vuodessa tapahtunut muutos on siis huima ja nykyään Noshilla mennään jo naisten vaatteet edellä. Mekkoja, paitoja, hameita, housuja ja tunikoita piisaa monissa väreissä. Toki lastenmallistotkin ovat mukana. Naapurin rouvan kanssa olimme samaa mieltä siitä, että monesta vaatteesta tuli mieleen muut suomalaiset merkit, kuten Papu ja Gugguu. Tyyli on kolmessa vuodessa muuttunut paljon pelkistetymmäksi ja värejä hävinnyt. Toki esimerkiksi keltaisia kankaita löytyy, mutta selkeästi linja on simppelimpi. Samalla huomasin itse, että omakin tyyli ja maku lastenvaatteissa on muuttunut rajusti, en olisi ennen tilannut lapsille mustia mekkoja, nyt kävin niiden kimppuun ensimmäisenä.

Laadukkaita kotimaisia tuotteita ovat siis edelleen ja itse asiassa ovat tällä hetkellä aika kovassa huudossa, nettikirpparilla jälleenmyyntiarvo on hyvä! Siellä olen hetkessä myynyt meillä pieneksi jääneet bodyt ja esikoisella on ollut yli vuoden käytössä Noshin mekko, joka ei ole mennyt miksikään.

kivataskutunika+nosh nosh+taskutunika taskutunika+kiva+nosh nosh+kotikutsut

Kutsujen ostetuimmaksi tuotteeksi nousi tämä Kiva-taskutunika, jonka minäkin tilasin tytöille. Se on nätti ja ai että miten tykkäävät laittaa aarteita isoihin taskuihin! Näistä vaatteista näkee, että niissä on lapsen hyvä olla ja leikkiä! Itsellenikin tilasin vain mustia vaatteita, miten tässä nyt näin kävi?

Noshin emännänedut ovat muuten kivat, jos mietit kutsujen pitämistä! Omasta tilauksestaan sai useamman kympin alea ja saa tilata myös VIP-tuotteita. Satu tarjoaa vielä omana etunaan sen, että rekiltä sai varata vaatteen -50% hintaan, sen saa sitten kun kausi alkaa olla ohitse. Ja ihan huikea toimitusvauhti tilauksella, tilausvahvistus tuli samana iltana kuin kutsut olivat ja kahden päivän kuluttua paketti postissa! Wau! Omatkin Noshini ovat jo olleet ahkerassa käytössä ja molemmat kuvattu, pääsette kurkkimaan niitä sitten omissa asupostauksissaan!

Oletko itse innostunut Nosheista tai muista kotikutsuista?