Lushin naku joulu

lush+naked+christmas

Lunta ei näy, mutta fakta on, että kaikki joulumallistot alkavat olla esillä. Joulukalentereita ostetaan ja ne aika ihanat kamalat joulupaidatkin heiluvat jo kaupan rekeillä.

Kosmetiikka on minusta ihana joululahja, mutta kyllä siinä täytyy vähän antajan tietää mitä ostaa. Olen testaillut muutamia Lushin joulukauden juttuja muutamia viikkoja ja eräs juttu nousee ylitse muiden suosikikseni. Se varmasti sopisi todella monelle myös joulupakettiin! Kyseessä on suihkugeeli, jossa ei ole purkkia. Se on siis täysin riisuttu, naku suihkugeeli, joka on Lushin tämän joulun juttu vahvasti!

lush+showergel

Tänä jouluna Lush tarjoaa pakkauksettoman vaihtoehdon kaikille kausituotteille. Pakkauksettomana löytyy esimerkiksi saippuoita, kylpyvaahtoja, hierontapaloista, meikeistä ja kuorinnoista. Miten tämä toimii esimerkiksi suihkugeeleissä? Sen näet yllä olevasta kuvasta, nestemäiset tuotteet on muutettu kiinteiksi. Tästä on myös se hyöty, että kiinteät aineet eivät tarvitse säilöntäaineita säilyäkseen turvallisina. Tosin nestemäistäkin joulutuotteista on pystytty poistamaan säilöntäaine.

Oma suosikkini onkin kausituotteista ollut tämä yllä oleva Berry berry Christmas.  Sen tuoksu on ihana karpalon, mustikan ja appelsiinintuoksun sekoitus, se ei kuivata ihoa ja jättää sille kivan pienen kimalluksen. Minun ainakin tulee annosteltua nestemäistä tuotetta enemmän kuin tällaista kiinteää, eli tässä säästää monessa kädessä ympäristöään. Ainoastaan joku säilytysalusta palalle pitää keksiä kylppärissä ja siinä se. Suuri suosikki, jonka uskoisin putoavan monelle kosmetiikan ystävälle.

Samaa linjaa noudattaa päärynäsaippua, Golden Pear, joka sisältää päärynäpyreetä, kardemummaöljyä sekä murumuruvoita. Kimaltava päärynä on niin kaunis, että sitä ei meinannut aluksi raaskia käyttää. Näistä kahdesta kyllä jouluinen berry berry vie minulla voiton niin tuoksullaan kuin koostumuksellaan, mutta kuinka kaunis tuollainen päärynä olisikaan joulupaketissa!

lush+christmas

Lisäksi olen testannut perinteisiä paketissa olevia tuotteita, tokin nämäkin mustat purtilot voi Lushille kierrättää. Mask on Magnaminty on aika miedontuoksuinen, savinaamio, joka imee kasvoilta epäpuhtauksia. Ihoni on ollut todella huonossa kunnossa viime ajat ja olen yrittänyt löytää apua vaikka mistä, uskon kuitenkin että viime kädessä kyse on unesta ja siitä, mitä laittaa suuhunsa. Tämä naamio on muuten miellyttävä, mutta meinaa hieman liikaa kuivattaa omaa herkkää ihoani, eikä jyrännyt kivojen jellynaamioiden ohi.

Lisäksi perheessä on ollut testissä olutshampoo, joka vähän jakaa fiilikseni. Se tekee ihanan tuuhean tukan, mutta tuoksu on aika tymäkkä – olutshampoo siis rehellisesti. Miehelle tämä on uponnut, joten ehkäpä hyvä lahjavinkki miehille!

lush+naamiolushjoulu

Kyllä Lush kuuluu omiin suosikkeihin monestakin syystä ja yksi suurimpia on tämä muovin vähentäminen sekä kierrätyksen lisääminen. Lisäksi saippuioiden tuoksut ovat kerta kaikkiaan huumaavia!

Onko tässä itsellesi tuttuja juttuja, miltä tuntuu ajatus kiinteästä suihkugeelistä? Joo vai ei? Meneekö itselläsi kosmetiikkaa lahjapakettiin? Me annoimme juuri viikonloppuna synttärilahjan 5veelle sukulaistytölle, Hoplop-reissun ja yökyläilyn ja nämä ovat kyllä niitä lahjoja, joita itsekin toivon saavani tai lasteni saavan jouluna. Aineettomia ja hyviä muistoja tekeviä! Paljoa ainetta ei näistäkään ”pulloista” jää jäljelle, joten toivottavasti pullottomat suihkugeelit ovat tulleet jäädäkseen!

Lush-faneja siellä? Iloista torstaita!

*tuotteet saatu