Huikeaa naisenergiaa Changen näytöksessä

Te olette aiemminkin kuulleet Changen alusvaatteista blogissani, ettekä suotta. Kyseinen merkki on vuosia ollut suosikkini ja ilokseni olen blogijuttujen kautta päässyt tutustumaan myös heidän uutuusmallistoihinsa. Viimeksi eilen hain uuden setin itselleni Changelta ja myyjän kysyessä onko merkki tuttu ennestään oli helppo vastata kyllä. Olen käyttänyt niin alusvaatteita, bikineitä kuin urheiluliivejä koko vuoden!

Yksi juttu Change-kokoelmastani puuttuu ja se oli ehkä suurimpia ihastuksiani viime viikolla järjestetyssä muotinäytöksessä, nimittäin pehmeä oloasu. Kuvat eivät valitettavasti tuo esiin sitä upeaa pehmeyttä, joka noissa yö- ja oloasuissa on, sillä ne ovat ihan samettia iholla. Yhdistäkää viileähkö vanha talo, venähtäneet aamut kotiäitinä, mukavuudenhalu ja unettomuus – kyllä, siinä muutama syy, miksi ihanalla yöasulla on väliä!

change+yöasuchange+uimapuku

Mutta mitä muuta löytyy Changen kevään ja kesän 2018 mallistosta? Alapuolella olevassa kuvassa näkyvät enkelin- tai perhosensiivet liiveissä ovat mielestäni todella kauniit ja voivat vilkkua hyvin avonaisen paidan tai mekon selkämyksestä.

Kokovartalouimapuvut ovat vuosi vuodelta upeampia ja bikineissä voi noudattaa mix and match- periaatetta, eli ottaa eri setin ala- ja yläosan. Kevään uimaasuista löytyy mm. räiskyvää oranssia sekä vahvaa sinistä.

Eilen testasin ensimmäisenä noita enkelinsiipiliivejä, mutta päädyin kuitenkin toiseen, vielä tukevampaan vaihtoehtoon. Changen liikkeissä on ilo asioida senkin vuoksi, että myyjät ovat todella ammattimaisia. Eilen pyysin parhaimpia liivejä parin imetyksen jälkeiselle ajalle ja myyjä toi todella kivoja vaihtoehtoja koppiin. Kokoja löytyy ympärysmitasta 60 lähtien kuppikoossa A-M. Siis hyvin monen kokoiselle naiselle.

change+enkelinsiivet change+martina change+marjotopi

Kevään uuden malliston meille esitteli näytöksessä Martina Aitolehden luotsaamat Miss Helsinki All starsit, eli 10 vuoden aikana finaalista löytyneet neitokaiset. Toimitusjohtaja Marjo Topi toivotti kaikki tervetulleeksi Changen brunssille ja puhui hyvin kauniisti siitä, miten me kohtelemme itseämme naisena. Puhumme itsestämme jopa kirjainten muodossa, olemme X, Y tai O-kirjaimen muotoisia. Changen alusvaatteet sopivat monenlaiselle naiselle ja luultavammin jokainen löytää mallistosta suosikkinsa. Kevään ja kesän 2018 mallisto vie ajatukset rehevään luontoon ja ylistys muodokkaalle naiselle. Inspiraatiota on ammennettu puuterin sävyistä sekä aamukasteisesta kukkaniitystä.

change+redchange+oloasu change+uimapuku+swimsuit change+brunssi change+bikinit

Nainen kuin nainen, niin kyllä alusvaatteilla on suuri merkitys olossa. Istuvatko ne, puristavatko ne, kutittavat, eivät tue vai ovat kuin hansikas vaatteiden alla. Sen tuntee. Muotinäytöksessä nähtiin niin juhliin sopivia alusasuja, kotoiluvaatteita kuin niitä ihania perusarjessa tukevia alusvaatteitakin. Lopussa saatiin lavalle yllärinä vielä muun muassa Oi mutsi mutsi-blogia kirjoittava Elsa, entinen miss Suomi Lotta Näkyvä kuin malleja luotsaava Martinakin. Naisia jännitti, mutta he muuttivat jännityksen huikeaksi energiaksi ja yhteishengeksi, halauksiksi ja tuuletuksiksi. Aplodeja sateli. Mieletön energia, minä poistuin tilaisuudesta hymyillen ja miettien, että kyllä meistä naisista on mihin vain!

change+lottanäkyvä change+mallit

Kiitos, että sain olla taas mukana!

Näkyikö näissä kuvissa joku suosikkialusasu, onko merkki tuttu?

Rentouttavaa alkavaa viikonloppua!