Ei niin leppoisa lokakuu (sisältää arvonnan!)

Lokakuu on aina ollut aika vauhdikas kuukausi, niin se oli tänäkin vuonna. Minä tykkään tehdä ja mennä paljon, mutta se balanssi, se on vaikeaa löytää. Samalla vähennetään valoa ja tehdään pukeutumishaasteita lasten kanssa, joten pitäisi muistaa enemmän hyggeilläkin lokakuussa!

Hyggeilyllä edellinen kuukausi aloitettiin, oltiin mukana blogikirppiksellä, I love me-messuilla ja kauden vikassa juoksukisassa. Saatiin vettä, lunta ja nautittiin upeasta ruskasta vielä alkukuusta. Kyllä Suomen kelit ovat moninaiset täytyy sanoa, kun näitä kuvia katsoo! Ei, niitä ei ole otettu ympäri vuoden.

Lokakuu huipentui synttäripippaloihin, joista olisi erinäisiä kuvia on the way! Helsingissä kävin lokakuussa lukuisat kerrat, mutta aina puuhastin jotain vähän itsekseni, joten harvinaista kyllä, lokakuun joka ikinen kuva on Tampereelta!

Lupasin eilen Helsingissä käydessä itselleni, että nyt täytyy vähän rauhoittua. Katsotaan mitä marraskuu tuo tullessaan!

Sellainen lokakuu täällä muutamaan lauseeseen ympättynä. Entä siellä, miten lokakuu sujui?

Perinteistä tiukasti kiinni pitäen heitän myös ilmoille kuukauden asut-kollaasin sekä arvonnan, jossa on pieni marraskuun alun piristys teille jollekin. Ja hei, laitan pakettiin mukaan pari ylläriä, joita en halunnut kuvata. Törmäsin johonkin vanhaan ylläriarvontaani, joten halusin ujuttaa tähänkin pienen jännityksen mukaan!

Mukaan arvontaan pääset jättämällä kommentin tähän postaukseen. Huikkaa mikä oli suosikkiasusi lokakuulla ja olet mukana! Muutkin terveiset luen ilolla.

asutlokakuupalkinto

Arvonta on auki aina viikon loppuun, eli 5.11.2017 klo 19 suljen sen.

Onnea arvontaan kaikille! Toivottavasti marraskuunne on alkanut lempeästi!

*arvottavat tuotteet saatu