Yksi parhaita syntymäpäivälahjoja

Huh, onpahan ollut muutama päivä hulinaa! Blogin fb-sivutkin alkoivat jo muistutella, että päivitä jotain. Keskityin viikonlopun kemuihin, eikä konetta ole tullut avattua muutamaan päivään.

Mutta palataan viime viikkoon, jolloin yhden parhaista synttärilahjoistani tarjoili luontoäiti. Minä en nykyään juurikaan katsele sääennustuksia, sillä ulos on mentävä lasten kanssa satoi tai paistoi. Nastarenkaat heitettiin alle viikko sitten, sillä Kankaanpään juoksukisaan ajeltiin aikaisin aamulla pakkasessa. Joten yllätyin oikeasti, kun äitini, joka oli meillä yökylässä työmatkansa vuoksi totesi, että saat varmaan synttäriaamuksi lunta.

hanki+elvari benetton+elvari

Ja niinhän siinä kävi. Synttäriaamu valkeni ja maa oli jo ihan valkoisena. Esikoinen hihkui innosta, kuopus näytti hölmistyneeltä. Kotona leijaili croissantin tuoksu, mies oli paistanut niitä purkkicroissantteja, you know ja raastanut osan sisään tummaa suklaata. Voi apua mitä herkkua! Äitini antoi kaksi pakettia (en odottanut mitään, kun sain jo takin), joista paljastui Lumenen joulukalenteri sekä Elvarin korvakorut, joista olin höpöttänyt. Korvikset pääsivät heti korviin ja ne ovat ihan huikean hauskat! Olen tavannut Sannan jo kolmesti kuukauden sisällä, käynyt hänen tiluksillaan, sitten näimme niin Jyväskylässä kuin Helsingissä. Sannan tarinan lukeneena ja häneen hieman tutustuneena kannan koruja jotenkin vielä suuremmalla innolla ja kerron mielelläni tarinan niiden takana.

korvakoru vicama+elvari

Mikä se yksi parhaista lahjoista siis oli? No se lumi! Iltapäivällä mies lähti aikaisemmin töistä, jotta pääsisi nauttimaan lumesta ja olimme nelistään pulkkamäessä. Hyvin harvoin tulee arkena ulkoiltua nelistään tai että vielä valoisaan aikaan. Nautin suuresti. Oli aivan ihanaa ottaa talvihaalarit esiin, tytöt valittivat että on jopa liian kuuma (jes!) ja lumi valaisi tienoon. Perjantaina lumi oli vielä maassa ja mäessä oli 8 lähitienoon pientä, joista kaikki hyviä ystäviä nykyään. Ei tarvinnut seisoa ravassa ja sateessa, vaan kirkkaassa luonnossa, raikkaassa ilmassa ja katsoa, kun lapset nauttivat toistensa seurasta ja luonnosta ja itsellään oli aikuisseuraa. Lumi ja siitä seurannut parin päivän täydellinen ulkoilukeli piristi arkea niin, että nostan sen ehdottomasti yhdeksi parhaista lahjoista. Kiitos luontoäiti.

elvari+korvakoru
mekko BENETTON KAINUU (saatu)/ takki VILA/ saappaat second hand/ korvikset ELVARI

Koska tiesin lumen pysyvän vain hetken, täytyihän ne asukuvat räpsiä äkkiä lumitaustalla! Itse vaatetusta en ehtinyt miettiä, mutta pääosassa olivatkin nämä korvikset ja ensilumi.

Mitä mieltä lumesta, joo vai ei? Entä korvikset, eivätkö ole hauskat?

Sitten uutta viikkoa kohti, iloista lokakuun viimeistä viikkoa kaikille!