Syö kympillä Gurussa (ja muuallakin!)

Me käymme kohtalaisen harvoin ilta-aikaan ravintoloissa. Päivän jälkeen väsyttää ja kaksi väsynyttä lasta, väsyneet vanhemmat, odotteluaika, rauhallista illallista syövät aikuisseurueet jajaja… Tiedätte. Lounaalla ravintoloissa sen sijaan käymme useinkin, joten innoissani lähdin testaamaan uutta Gurua lounasaikaan. Vielä torstaihin asti siellä ja monessa muussakin Tampereen ravintolassa on meneillään kampanja Syö Tampere ja valikoidut annokset irtoavat kympillä.

Raahasin sitten yövieraatkin eräänä päivänä viime viikolla oven taakse vain todetakseni, että Guru ei ole lounaspaikka, vaan aukeaa vasta klo 16. Ei auttanut kuin lykätä suunnitelmaa tulevaisuuteen ja ilta-aikaan. Ajattelimme, että käydään sunnuntaina Karmivan karnevaalin jälkeen testaamassa ne kympin annokset! Mutta. Siinä vaiheessa kun Särkästä lähdimme, pilkki takapenkki jo, eli päädyimme ottamaan ne kympin annokset mukaan. Nappasin niitä hakiessa pari kuvaa uudesta Gurusta, joka vaikutti ihan todella ihanalta paikalta tunnelmineen. Yllätyin, kuinka suuri se olikaan!

guruskitchen+meze guruskitchen+tampere+ravintoa guruskitchen+tampere guru+tampere

Guru’s Kitchen toimi Laukontorilla viime kesän ja nyt kivijalkaravintola perustettiin Aleksis Kiven kadulle, muiden upeiden ravintoloiden ja sisustuskauppojen kylkeen. Tuo katu on ihan Tampereen helmiä! Viralliset avajaiset ovat tulevana perjantaina ja sinne voi fbssa ilmoittautua, mutta ravintola on jo muutaman viikon pyörinyt.

guruskitchen+aleksiskivenkatu guru+meze+vegetarian guru+meze+sekaani

Välimerellisen keittiön menu kuulostaa ihan hurjan hyvältä ja ihania olivat meze-lautasenkin maut kotona, olisin todellakin syönyt enemmänkin näitä! Kasvismezeni kurpitsafalafelit olivat todella pehmeitä ja suussa sulavia, sahramifoccacia ihan omaa luokkaansa ja tzatsikissa maistui ihanasti valkosipuli. Varmasti testaan muitakin annoksia tämän perusteella, myös mies kehui lihaversionsa makuja.

Ihana ravintolauutuus Tampereella, täytyy vielä ehtiä istahtamaan itse ravintolaankin!

Onko joku ehtinyt testaamaan Gurua?

GURU’S KITCHEN
Aleksis Kiven katu 15
ma-to 16-22
pe 16-24
la 14-24
su 14-22

Iloista tiistaita, käykää syömässä kympin annoksia vielä kun ehtii!