Kirppiksen jälkilöylyt ja arvontahommia!

Olipahan huikea viikonloppu! Aika paljon töitä se vaatii kaivella kaappeja, hinnoitella kamaa ja roudata niitä paikan päälle, mutta kyllä kuulkaa palkitseekin. Minua jännitti eilen viimeisen nurkan takana, onko vesisade vesittänyt homman, tuleeko paikalle ketään? Voi että ilahduin, kun näin jonon oven takana ja kävijöitä riitti. Kiitos ihan hirveästi jokaiselle, kun tulitte, oli ihanaa porukkaa hyvällä mielellä liikenteessä, tuli monta kivaa juttutuokiota. Ja Suvi, joka järjesti koko homman ja järkkäsi meille ihanan lauantai-illan – kiitos valtavasta panoksestasi. Sanoin tämän viikonlopun aikana monesti, mutta sanon nyt vielä täälläkin, se vaati sinulta paljon aikaa! Aamulehden video löytyy täältä, minä innoissani pengon asiakkaiden kanssa kamoja kykkien siinä pätkässä. Mukana oli ihania yrityksiä, joista alla olevassa kuvassa näkyy Somiana sekä Opuntia.

mansenblogikirppis+iinamou mansenblogikirppis+somiana mansenblogikirppis+finlayson+jono mansenblogikirppis+curiousnoora

Ihanien kirppisnaisten ja blogikollegoiden kanssa kävimme lauantaina syömässä Lillanissa, josta olen kesällä postannutkin. Tuo paikka on aivan helmi, niin suloinen ja tunnelma ihan omaa luokkaansa. Myynnissä on ihania juttuja Linan pyyhkeistä Puuvillatehtaan mekkoihin, pyyhkeisiin ja peittoihin. Tampereen Pyynikillä olevan Puuvillatehtaan mekkoa olen halunnut pitkään ja tähän yritykseen liittyen järkkäsin teille fb:n puolelle arvonnan, klik! Saimme upeat pyyhkeet matkaamme, mutta meillä on nyt niin tilanpuute, että kiitän lukijoitani tällä arvonnalla. Upeaa minkälaisia juttuja ja yrityksiä meiltä Mansesta löytyykään! Lillan avaa joulukuun alussa hotellin, josta tulee Tampereen ensimmäinen boutique-hotelli. Ajanvarauksen pitäisi aueta jo ensi viikolla ja olen varmaankin ensimmäisenä jonossa varaamassa yötä tuonne. Ajatuskin kahdenkeskisestä illasta ja tuosta hotellista ja vähän paremmasta aamiaisesta pöytiin tarjoiltuna… Oi joi!

lillan+illallinen puuvillatehdas+lillan tomaattikeitto+lillan lillan+piirakkajuusto+lillan

Kivaa oli ja kaappeihin tuli ihanasti lisätilaa. On ihanaa tavata niin blogikollegoita kuin lukijoitakin, kiitos vielä!

Ihanaa uutta viikkoa ja käykäähän klikkailemassa mukaan tuonne ihanaan arvontaan! Kuka kävi eilen kirpparilla?