Pelottaa olla onnellinen

Minun piti käsitellä näiden asukuvien myötä Lidlin Let’s wow-kampanjaan liittyvää eettisyyttä. Luettuani esimerkiksi tämän asiallisen blogitekstin halvasta pikamuodista halusin kirjoittaa aiheesta itsekin. Olen itse joutunut uudistamaan vaatekaappia paljon kuluneen vuoden aikana, kun vaatteet jäivät vääränkokoisiksi. Olen kokenut huonoa omatuntoa ja mietin erityisesti Lidlin kampanjan ohella, kuinka vastuullista näiden vaatteiden hankkiminen on. Kyllä esimerkiksi paikallisen Uhana Desiginin korvisten ostamisesta tuli aikanaan erilainen fiilis. Eilen olin tyytyväinen, kun huomasin paljonko tytöillä on suomalaisia merkkejä päällään Gugguusta Pietamoon, Noshiin ja Silverjungleen.

Tämän haalarin pitämistä arvoin kotona, sillä miehen rehellinen reaktio oli nauraa tälle ja sain kuittauksia Charlien enkeleistä. Itselleni tuli mieleen ekana autonkorjaaja, mutta korvikset pelastivat paljon, heh! Siis pidin, sillä tämä on ollut ihan ykkösvaate lapsiarjessa, yksi helppo vaate pukea, taipuu korkkareiden ja tennarien kanssa, mikään ei vilku kun konttaa muskarissa ja ja ja… Tykännyt olen!

letswow+haalariuusi leltswow+denim+heidiklumuusi letswow+uhanadesignuusi

Keskiviikkoiltana olin juuri nukahtamassa, kun mietin viimeisiä ajatuksia ennen höyhensaaria. Mietin kulunutta päivää, kävin tapahtumia läpi mielessä. Päivä oli ollut todella hyvä, lasten kanssa kaikki meni nappiin, urheilusta tuli todella hyvä mieli, miehen kanssa ehdimme jutella lasten nukkuessa. Mietin, että olen ollut todella onnellinen viime aikoina, nimen omaan arjesta, perheestä ja liikunnasta. Samalla tuli mieleen, mitäköhän pahaa huomenna tapahtuu? Uskallanko lähteä ajamaan pitkää matkaa lasten kanssa?

Miten sitä voi ajatella näin ”kieroutuneesti”? Että jos yksi hyvä, yksi huonokin juttu? On pelottavaa olla onnellinen, heittäytyä siihen oloon ja unohtaa odottaa sitä huonompaa päivää tai fiilistä. Ehkä se on joku pessimisti ei pety asenne sisälläni? Harmittaa, ettei vain osaa elää hetkessä aina ja nauttia siitä olosta, vaan monesti vähän ”kauhistelee”. Onko tämä muille tuttu tunne?

haalari+letswowuusi letswow+denm+lidl+haalariuusiletswow1
haalari ja tennarit Esmara By Heidi Klum LIDL/ korvikset UHANA DESIGN/ takki ONLY/ aurinkolasit KAPPAHL

Kai se on opettelemista, hetkessä eläminen. Näitä kuvia ottaessa pari viikkoa sitten oli mieletön fiilis, aurinko paistaa mollotti taivaalta, olimme menossa kylpylään testaamaan hydrotrainingia (oli muuten aika hauskaa!) ja koko viikonloppu oli ollut kiva. Tuota ruskaa ja sen värejäkin ihastelin koko viikonlopun, ihan mielettömän kaunista vai mitä?

Ja hei, pari viikkoa panttasin kuvia koneella ja kun ne ajastin, samana päivänä tuli Nooran postaus ulos. Meillä taitaa olla sama maku, vähän hymyilytti. ;)

Heii… On niin helppoo olla onnellinen
Heii… Ja tyytyy siihen mitä on

Heii… On niin helppoo elää nyt ja tässä
Heii… Ja tyytyy siihen mitä on

Päässä alkoi soimaan juuri ennen nukahtamista kyseinen biisi. Onko helppoa olla onnellinen? Miksi se on välillä niin pelottavaa?

Mitä ajatuksia haalarista tai onnellisuudesta? Saa siihen eettisyytenkin tarttua, mistä minun piti alkujaan höpistä.

Hyvää ja onnellista viikonloppua!