Mansen blogikirppis ja sneak peek tavaroihin

Vähän viime tippaan jäi minun hehkutukseni Mansen blogikirppiksestä, oli niin monta juttua tekeillä ja pienet apurit avittamassa hommia. Vai miten se menikään.

Moni teistä varmasti on silti jo bongannut tiedon siitä, että tulevana sunnuntaina 8.10. järjestetään neljättä kertaa Mansen blogikirppis Finlaysonin Vooninki salissa. Porukka on tällä kertaa ihan huikea ja niin on myyntiin tulevat jututkin, mitä olen postauksista kurkkinut. Goodie bageja on taas luvassa sadalle ekalle ja aluksi varmasti jonoa on, mutta ainakin viimeksi alun jälkeen homma rauhoittui ja minullekin jäi iso läjä kamaa myymättä. Joten älkää pelästykö tuota Aamulehdenkin mainostamaa jonoa, vaan tulkaa mukaan sitten vaikka tunti aloittamisen jälkeen, niin pahin ruuhka on ohi.

kirppis

Minä olen haalinut myyntiin ison, todella ison läjän lastenvaatteita ja toisen ison kasan omia vaatteitani, joista suurin osa on koossa M/38. Vähän pala kurkussa laitan niistä monen myyntiin, mutta kun eivät enää istu. Tässä rekillä näette palasen aarteista, siinä on mm. Desigualia, Pepperberrya, Nansoa ja Marimekkoa.

nanso+blogikirppis mansenblogikirppis+finlayson

Lapsilta laitoin myyntiin ns. parempia vaatteita kuten Pompia, Metsolaa ja Newbieta, mutta keräsin myös äitiyspakkauksen täyteen vaatetta. Kaikki laatikossa olevat tavarat maksavat 2 euroa, sovitaan vaikka kimppahinta jos löydät useamman miellyttävän jutun! Laatikossa on mm. pipoja, Ticket to Heavenin ehjä, mutta paljon käytetty talvihaalari, Zaran vaatetta, paljon siistejä bodyja, Polar O. Pyretia, tulkaa penkomaan!

mansenblogikirppis blogikirppis+tampere+finlayson

Myyntiin lähtee myös joitakin sisustustavaroita, vauvantarvikkeita (mm. leluja, uutta vastaava imetyssuoja, Brion hoitolaukku) sekä loput äitiysvaatteet.

söpö+imetyssuoja

Varatkaa siis käteistä mukaan ja tulkaa iloisin mielin Finlaysonille sunnuntaina! Mielelläni moikkaan teitä lukijoitakin, eli saa ”ilmiantaa” itsensä.

Alla ovat vielä mukana olevat blogit ja yritykset, aika huikea kattaus vai mitä? Tapahtuman fb-sivuilta voit kurkkia postaukset, joissa näkee myyntiin tulevista jutuista vilauksia.

Bloggarit: