Uutuus syyslomalle – Karmiva karnevaali (sisältää arvonnan!)

Särkänniemi on meidän yksi lempparipaikkoja, tiedätte varmasti. Täältä löytyy hurjapäitä, jotka tykkäävät kieppua laitteissa koko päivän ja silitellä Koiramäen eläimiä. Sen lisäksi, että olen aina rakastanut kesäisin huvipuistoja, olen monesti todennut, että suljetuissa huvipuistoissa on jotain karmivaa. Niistä vain puuttuu se jokin, mikä niihin kuuluu. Ääni, kiljunta, musiikki ja aurinko. Tunnelma on vähän karmiva.

karnevaali1

Tämän ansiosta syksyinen huvipuisto on varmasti mitä otollisin Särkänniemen uutuusohjelmalle, Karmivalle karnevaalille, joka pyörii syyslomaviikon huvipuistattamassa kävijöitään. Karnevaalia pääsee seuraamaan 14-21.10.2017 klo 13-21.00, maanantaina 16.10. huvipuisto tosin on suljettu. Saimme eilen hurjan inspiroivassa Ping Helsinki Studiossa maistiaisia tuosta lokakuun tapahtumasta. Oli tulishow ja karmivassa teemassa tehdyt herkut, yksityiskohtiin oli panostettu paljon. Minä ainakin jäin odottamaan eilisen maistiaisen jälkeen vielä enemmän tuota tapahtumaa!

Karmeassa karnevaalissa on sirkustaiteilijoita sekä tuliesityksiä, kasvomaalauksia, tanssiesityksiä sekä askartelua, noin pari juttua mainitakseni. Laitteetkin ovat auki, eli poikkeuksellisesti pääsee hurvittelemaan lokakuun pimeydessä esimerkiksi Tornadolla, uutuuslaite Hypellä, Ilmaveivillä tai pienten suosikilla Possujunalla. Alueella laahustaa zombieita koko päivän, mutta kolme kertaa illan aikana ne hyökkäävät zombie-alueella. APUA! :D Tätä ei suositella alle 15-vuotiaille, mutta muuten tapahtumassa riittää pienillekin ihmeteltävää.

karmivakarnevaali+särkänniemi+tampere+syysloma karnevaali+särkänniemi karmivakarnevaali+särkänniemi

Jännityksellä odotamme, mitä tällainen erilainen huvipuistopäivä tuntuukaan! Innostuitko, rakastatko Halloweenia ja kauhuteemaa? Ikävöit jo huvilaitteiden kieputusta? Osallistu silloin ihmeessä arvotaan, sillä arvon lukijoilleni 2 ranneketta blogin puolella ja toiset 2 ranneketta blogin fb-sivujen puolella (yhden rannekkeen arvo 26,90e). Voit toki osallistua molempien kanavien arvontoihin ja tuplata mahdollisuutesi!

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro siinä, mitä syyslomalle on jo suunnitteilla vai ovatko suunnitelmat auki? Arvonta sulkeutuu viikon kuluttua, eli 5.10.2017. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

karnevaali2

Onnea matkaan kaikille!

*yhteistyössä Särkänniemi, ensimmäinen ja viimenen kuva Särkänniemen kuvapankista