Ihan tavallinen viikonloppu?

Minä olen jo pitkään kaivannut ”ihan tavallista viikonloppua”. Mikä se sellainen on? Siihen on varmasti sata erilaista vastausta, mutta minulle se on ollut haave viikonlopusta pääasiassa kotona, ilman tapetin repimisiä ja monia muita velvotteita. Haave siitä, että saisi viettää aikaa nelistään enemmän. Yleensä mennään yksin, kaksin tai kolmisin, mutta reissuja lukuun ottamatta harvemmin nelistään!

Tämä viikonloppu onnistui tavallisuudessaan ihanasti. Saatiin toteutettua ne asiat, mistä on puhuttu, saatiin olla nelistään. Olen joskus tehnyt ”meidän päivä”-postauksia, mutta kuultuani etteivät ne niin innosta, ne ovat jääneet. Tämä postaus voisi olla nyt sitten otsikolla ”meidän viikonloppu”, tule mukaan!

Mitä sinun ”tavalliseen” viikonloppuusi sisältyisi?

Minulla siihen sisältyi mm. seuraavia asioita:

  • kodin siivous, puhtaat lakanat ja pölyttömät tasot ovat asioita, joista nautin! Sain tehdä tunnin ajan rauhassa, kun mies vie tytön harrastukseen ja otti toisenkin matkaansa ja mm. jynssäsin juuriharjalla pinttymiä kylppäristä. Kannoin rauhassa pyykkejä kaappiin. No hei ihanaa!
  • viimeinen pitkä lenkki ennen koitosta. Meinasi pitkästä aikaa muuten tulla vähän vääntöä miehen kanssa lenkillä, kun uuvutti jo 13 km:n jälkeen. Mutta jälkikäteen sitä on aina tyytyväinen!
  • jumppa. En ole käynyt jumpassa juuri ollenkaan kesällä, joten lemppariohjaajan jumppa piristi!

arki1 makuuhuone+vallila+arkiarki2 arki+jumppa

  • omenaherkkujen tekoa naapurin tuomista ompuista.
  • tyttärien kanssa pelaamista (tämä meinaa olla vielä vähän katastrofi, 1vee tunki avoimesta ikkunasta niitä nappuloita pihalle)
  • reissu Nokian Edeniin, uinti on kyllä ihan lempparihommaa nelistään!
  • leffassa käynti, esikoinen on sitä kysellyt ja nyt ehdimme katsomaan uutuuden, Isojalan pojan. Suosittelen lämpimästi, kaikki jutut eivät nelivuotiaalle ihan auenneet, minä hihittelin ja nautin ehkä jopa enemmän!
  • sunnuntai meikittä, jopa leffaan juoksin ilman meikkiä, kun sain idean puoli tuntia ennen sen alkua
  • vesilätäköissä hyppiminen

omenaherkku nokianeden arki+pietamo isojalanpoika

Hyvin pieniä ja isoja juttuja yhtä aikaa, uimareissuja ja perusteellista siivousta kun ei ole vaan ehditty toteuttaa. Minä lähden kyllä tällaisen viikonlopun jälkeen on hyvä mieli. On ehtinyt olla perheen kanssa yhdessä, sitä minä kaipasin. Ja välillä vähän kotona oloa.

Miten sitä aina höösääkin niin sataan suuntaan, ettei muka kotona ehdi olla! Onko muilla tällaista ongelmaa? Käymättä jäi Tampere Camera Fair, jonka ennakkotilaisuuteen ystävä kutsui. Jos valokuvaus kiehtoo, käykäähän kurkkimassa tällä viikolla Hiedanrannassa, näyttely on vain tämän viikon avoinna!

Mitenkäs tästä tuli toinen listauspostaus putkeen, no huomenna jotain muuta!

Iloista alkavaa viikkoa!

P.S. Täytyy sanoa, että siinä missä Nokian Edenin asiakaspalvelu oli aika jäätävän tylyä erityisesti ravintolapuolella, Finnkinon mies hoki karkkiostoksilla ”ai olette myöhässä, voi kun kiva kun tulitte. Olette aina tervetulleita. Siis kiva kun tulitte”. Oh, olipas ääripää!