Heippa elokuu! Äänestä ja voita kiva paketti!

Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää teitä kaikkia kommenteistanne, joita jätitte tiistain kotiäitiyttä koskevaan postaukseen. Ette usko miten paljon voimaannuin niistä ja sain ”vertaistukea” ja rohkeutta siihen, että haluan pitää lapset vielä lähelläni. Iso kiitos siis, ei tämä bloggaaminen olisi mitään ilman lukijoita, te teette tästä mielekästä!

Hypätään kiitoksista elokuun asukollaasiin, jonka tekeminen oli todella haikeaa. Siinä aina näkee, mitä sitä onkaan tapahtunut viime aikoina. Kuvia on Lapinjärveltä, Prahasta, Pärnusta ja yksi vanhempi Ahvenanmaalta. Viime viikonloppuna kuvauspaikkaa etsiessä Tampereelta tuntui, ettei täällä ole enää yhtään taustaa, mikä osuisi järkevästi matkalle ja missä ei olisi käyty! Tuli todella kiitollinen olo, että olen saanut kokea tämän kaiken, mitä kuvat pitävät sisällään. Ihania reissuja!

Päähäni ovat elokuussa totaalisesti liimautuneet nuo Unofficialin arskat ja Lindexin pitsihame valikoitui päälle usein kesällä. Nyt on ollut todella vaikeaa yrittää laittaa farkkuja päälle mukavan hame- ja mekkokesän jälkeen, joten olen painellut todella paljon sitten juoksutrikoissa! Ratkaisu sekin. Ehkä tähän tottuu vielä. Ja sukkiin.

 

elokuunasut

Mitä teille jäi mieleen elokuusta? Ja mikä asu oli tämän kuun ykkönen, nyt mukaan äänestämään! Palkintona yhdelle äänestäneelle lähtee tämä alla näkyvä setti, joka sisältää seuraavat tuotteet:

  • Manufakturan suihkusaippua Prahasta
  • Sitruuna kangasnaamio kasvoille Sephorasta
  • kahvikuorinta (saatu blogin kautta)
  • pari Laveran näytettä ja meikkipussi (saatu blogin kautta)

palkinto

Arvontaan pääset osallistumaan samoilla vanhoilla säännöillä, eli kerro elokuun asusuosikkisi kommenttikenttään ja olet mukana paketin arvonnassa! Jos seuraat blogiani jollain virallisella kanavalla (bloglovin, blogit.fi, facebook, Instagram) saat toisen arvan.

Siis…

  1. Jätä postaukseen kommentti ja kerro, mikä oli elokuun asusuosikkisi!
  2. Oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla, mainitse sekin!

Arvonta on auki aina 6.9.2017 klo 18 asti, onnea matkaan!

Rentouttavaa viikonloppua ja alkanutta syyskuuta!