Nekalan Löytöliiterin jatkaja avaa huomenna ovensa!

Seuraa tunnustus: Nekalan Löytöliiteri toimi 32 vuotta, tiedättekö kuinka monta kertaa kävin siellä? Yhden, ehkä kaksi. En ole varma. Siitä olen varma, että kävin siellä viime syksynä hakemassa mm. henkareita kuistirempan yhteydessä ja mietin, olenko käynyt täällä aiemmin. Huhtikuussa se jo lopetettiinkin ja mietin, että onneksi tuli edes kerran käytyä. Niille, jotka eivät tiedä mikä oli Nekalan Löytöliiteri: valtavan kokoinen halli hyllyineen, josta saattoi ostaa niin kattilan, pesuaineen, lelun, karkit kuin siivousvälineitäkin. Tehdä siis löytöjä.

Mutta. Huhtikuussa pitkä tarina loppui. Huomenna kuitenkin avaa ovensa samalla paikalla, hieman pienemmässä tilassa Tammer Outlet. Nekalan Löytöliiterissäkin oli Tammer-Tukun tuotteita, joita Tammer Outlet nyt myy, mutta ainakin minusta Löytöliiteri oli ahdas ja sekava, enkä meinannut löytää mitään. Yllätys olikin suuri, kun kävin kurkkimassa Tammer Outletiä tiistain ennakkoavajaisissa. Nyt on tilaa, nyt on valoa ja avaruutta! Tavarat ovat selkeästi omissa ryhmissään ja tietyn jutun löytäminen paljon helpompaa.

Keskiviikkona tullut Aamulehti mainosti näitä kaupungin odotetuimmiksi avajaisiksi ja kannessa oli alekuponki avajaisiin. Minä toin teille maistiaisia siitä, mitä tuleman pitää, tulkaa mukaan kurkkimaan!

tammertukku+avajaisettammertukku+candiestammertukku+astiat

Tammer Ouletin tuotevalikoima koostuu pääsääntöisesti Tammer-Tukun omista tuotemerkeistä. Tuotteet on aseteltu selkeästi ryhmittäin: yhdestä kohtaa löytyy Maku Kitchenin tuotteet, toisesta lelut, kolmannesta Rento-saunatuotteet, neljännestä autotarvikkeet. Kuvailin teille omia suosikkejani tuotteista, tykkään erityisesti noista keittiötuotteista sekä Rento saunajutuista! Tuo Loimu löylytuoksu tuoksui ihanasti savulle ja olisi lähtenyt mukaani, jos olisin pystynyt kuljettamaan pyörällä kaiken. Minä nimittäin hyödynsin ennakkoavajaisten alea ja tungin reppuuni pari joululahjaa. Kuka miettii joululahjoja elokuussa? Ainakin yksi jouluhöperö. Joka laittoi puhelimeen muistutuksen, ettei unohda niitä lahjoja kaappiin niin kuin viime jouluna. Löylytuoksu on siis haettava myöhemmin, tuli ihana mökkifiilis tuosta tuoksusta.

tammertukku

Tilassa toimii myös Outlet tori, josta voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä. Minä nappasin mukaan ainoan Tuhkimo-mekon tyttöjen prinsessaleikkeihin ja katselin, että torin puolella olisi aika kova tarjous Jamie Oliverin lautasista.

tammertukku+jamieoliver tammertukku+rento tammertukku+frozen tammertukku+outlet+tampere tammertukku+servetti tammertukku+sisustustyyny

Muutos on aika huima Löytöliiteristä Ouletiksi. Arvostin kovasti tuota väljyyttä ja avaruutta!

Tammer-Tukulla on muuten myös sinivalkoinen Katri Helena Suomi Finland Collection ja minä tutkailin pitkään tuon malliston kauniita kumppareita. Lauantaina 2.9. on mahdollista tavata myös Katri Helena paikan päällä! Kurkkaa lisää facebook-sivuilta, jos kiinnostuit!

Kuka meinaa mennä kurkkimaan mitä Nekalasta löytyy? Oletko tehnyt löytöjä aikoinaan Löytöliiteristä?

Tammer Outlet
Ajokinkuja 3
aukeaa 1.9.2017 klo 10