Pyjamassako Prahan kaduilla?

Melkein viikko meni, kun en ole blogia avannut muuta kuin kommentteihin vastatakseni. Ajastetut postaukset siis pyörivät täällä, kun me käväisimme miehen kanssa kaksin Prahassa. Reissupainotteinen loma lopetettiin siis aikuisten reissuun ja oli haikeaa palata arkeen, mutta toisaalta ihanaakin. Kivat harrastukset alkavat ja lapsia oli hirmuisen ihanaa halata oltuaan muutaman päivän poissa.

Aikuisten reissulla käytiin syömässä rauhassa, chillailtiin (inhoan tuota sanaa, mutta sitä me teimme), käytiin ihan rauhassa kaupoilla ja ostoksilla. Emme ottaneet suuria tavoitteita, sillä edellisellä Prahan reissulla kolusimme kaikki museot ja vastaavat. Nyt tarkoitus oli nauttia kelistä ja siitä, että ehtii vain olla ja jutella. Ilokseni osuimme kaupunkiin yhtä aikaa entisen työkaverini, Vagabonda-blogia kirjoittavan Terhin kanssa. Oli kivaa istuskella helteisellä terassilla ja vaihtaa kuulumisia, sillä seurauksella että soittelimme ratikasta taksia valmiiksi hotellille ehtiäksemme kentälle. Me ja viime tipan lähdöt…

mango+haalari mango+vltava mango+ootd

Näissä kuvissa on vielä kohtuu synkkä taivas, mutta noin tuntia myöhemmin lämpötila kipusi hellelukemiin. Olin varautunut pitkillä housuilla pilvipäivään ja käärin lopulta lahkeita. Tämä asu on väljä ja viileähkö, mutta hellerajan ylittyessä musta vähän lämmin väri.

mango+prague mango+migato+prague
toppi & housut MANGO/ kengät MIGATO/ aurinkolasit UNOFFICIAL*/ rannekorut SYSTER P*/ korvikset CORUU*

*saatu blogin kautta

Tätä ostaessa mietin, ostanko vain yläosan, sillä sopivia paitoja on aika vähän kaapissa. Kokeiltuani housujakin en voinut vastustaa tätä komboa sitten millään. Mietin, näyttääkö setti vähän pyjamalta, mutta oli niin kiva ja supermukava päällä, että mukaan lähtivät housutkin. Tämän kesän ykkösjuttujahan on ollut tämä samaa kuosia oleva ylä- ja alaosa, näyttäähän setti itse asiassa vähän haalarilta. Sain mieheltä hyväksynnän sille, etten näytä pyjamahiihtelijältä ja tämä oli lopulta aika täydellinen kaupunkiloma-asu. Seuraavana päivänä oli vielä kuumempi ja hellevaatteet käytössä, eilen lämpötila oli ennustusten mukaan jo +29!

On se kyllä kaunis kaupunki, jolla on valtavan pitkä historia. Kiinnostaako teitä Praha-vinkit, onko blogi ollut jo liiankin matkapainotteinen tänä kesänä?

Fiilikset samasta kuosista ylä- ja alaosassa? Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!