Kesän käytetyin alelöytö

Joskus vain kuvat jäävät julkaisematta ja niin kävi näille juhannuksena otetuille kuville. Asia ei kuitenkaan ole mihinkään vanhentunut, sillä näissä kuvissa on kesän käyteyin takki. Minulla on muutaman vuoden ajan ollut oranssi Adidaksen takki, enkä ole mistään vaatteesta varmaan saanut niin paljon kehuja. Tuo verkkatakki on kotiäidin unelmavaate, helppo vetäistä päälle, kohtalaisen lämmin ja sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Värikkyytensä vuoksi kuitenkin persoonallinen.

Joten kun näin tämän punaisen version Kyproksella Adidaksen kaupassa, ryntäsin heti sisään. Hintalappu oli kuitenkin vähän turhan suuri, joten kauppaan jäi. Palattuamme kotiin näin kaupungilla nuoren naisen tämä takki päällä ja mietiskelin, että onpa ihana väripilkku katukuvassa, harmi kun oli niin kallis.

adidas+jacketuus adidas+only

Kunnes sitten lähdimme blogireissulle kesäkuussa Tallinnaan ja hei, siellä se huusi hyllyssä ale ale ja oli puoleen hintaan minua odottamassa. JEE! Totesin kotimatkalla whatsappissa veljeni avovaimolle, että tämä on aivan sinun näköinen takki, eikö ole? Oli ilmeisesti, kun näimme seuraavan kerran hänellä oli tuo takki päällä, oli löytänyt netistä oman aleversionsa. Hauska juttu, että haistelin hänen vaatemakunsa.

adidas+verkkatakki adidas+ahvenanmaa
takki ADIDAS/ farkut MANGO/ tennarit PUMA/ nahkatakki ONLY/ korvikset PILKE/ aurinkolasit UNOFFICIAL

Juhannuspäivänä oli Ahvenanmaalla karsea keli ja satoi koko ajan, joten kuvista tuli väkisin pikkasen harmaita. Mutta sain kuviin toisen punaisen jättimerkin Adidaksen lisäksi, minusta tuo valtava Cola-tölkki oli superhieno!

Mitä pidät värikkäästä verkkatakista?