Taidetta Hiedanrannassa sekä paidassa

Kesälomalla on riittänyt kyllä ihmeellisen paljon hulinaa, koska olemme olleet niin paljon reissussa. Ne vähät kotipäivät täyttyvät sitten hirveän äkkiä ihan pyykistä, marjanpakastuksesta, urheilusta ja rempasta. Halusin silti ympätä johonkin rakoon piipahduksen Hiedanrannassa, ennen kuin mies palaa töihin ja eilen ehdimme ilokseni sinne. Hiedanranta on Lielahdessa sijaitseva tulevaisuuden kaupunginosa, jonne suunnitellaan asutusta. Tällä hetkellä se on ns. väliaikainen, eli siellä on järjestetty erilaisia tapahtumia, lisää niistä täällä. Hylätylle tehdasalueelle syntyneet graffitit ovat monet ihan henkeä salpaavan upeita ja valtavan kokoisia. Niiden takana on kyllä ammattilaisia, miten voi edes pystyä tekemään talon seinään valtavat ihmiskasvot!

hiedanranta+art graffitti+hiedanranta hiedanranta+taide

Olen nähnyt paljon somekanavissa kuvia Hiedanrannasta, mutta koskaan en ole siellä ehtinyt käymään. Nyt kun sain oman versioni ONES-paidasta, tuo paikka nousi heti mieleeni. Minä tykkään, jos asussa ja taustassa on vähän samaa henkeä ja slummilapsien taideteoksia miettiessäni tämä paikka kotikaupungissa nousi mieleeni. Suuntasimme siis sinne kuvaamaan.

Paikka oli todella hieno ja näin graffitteja rakastavana ihmisenä en osannut päättää minne mennä! Lopulta löysimme muuten hyvin samanlaisen timantin eräästä seinästä, kuin mikä paidassani komeilee brasilialaisen Leonardon piirtämänä.

ones+hiedanranta hiedanranta+graffitti hiedanranta+ones

Muistatteko kun vähän aikaa sitten kirjoitin näistä hyvää tekevistä ONES-paidoista? Tarkoitus oli kuvata Pärnussa minunkin paita, mutta ovat sen verran reilua mitoitusta, että koko S jäi kuvaamatta. Tämä kuvissa päälläni oleva paita on kokoa XS, eli kannattaa ehkä tilata normaalikokoasi pienempi paita, jos näistä innostut! Luomupuuvillasta tehty paita on pehmeä ja mukava päällä ja paita kätkee sisälleen tärkeän tarinan, lisää voit lukea tuosta linkkaamastani postauksesta.

hiedanranta+tampere+lielahti ones+brasilia
paita ONES (ei mainoslinkki, paita saatu blogin kautta)/ hame LINDEX/ kengät MIGATO/ aurinkolasit KAPPAHL/ korvikset CORUU (saatu blogin kautta)/ rannekoru BY PIAS

Hiedanranta oli mielestäni täydellinen kuvauspaikka paidalle, siellä oli yhtä aikaa jotenkin upea, surumielinen ja samalla toiveikas tunnelma. Jollain tavalla vähän pelottavakin, mutta sitten jotain uutta henkivä. Nuo taidokkaat maalaukset elävöittivät hylättyjä tehdasrakennuksia. Siellä tunsi olevansa jossain aivan muualla kuin Tampereella, suosittelen lämpimästi käymään!

Oletko innostunut hankkimaan oman ONES-paidan? Tai piipahtanut Hiedanrannassa?

Oikein aurinkoista keskiviikkoa ja lämpöisiä ajatuksia kaikille koulutiensä aloittaville ja heidän vanhemmilleen! <3