Supelsaksad ja Mon Ami

Niin paljon on tapahtunut viikossa, etten voisi uskoa syöneeni viikko sitten näissä ravintoloissa, joita halusin teille ehdottomasti suositella. Veikkaisin, että monelle tuttuja nimiä otsikossa, pari ihanaa Pärnun ravintolaa, jotka ehdimme visiitillämme testata!

supelsaksad+pärnu4 supelsaksad+pärnu3 supelsaksad+pärnu2

Supelsaksad oli ollut minun toiveissani ja sinne kävelimmekin rannalta. Terassilta löytyi yksi vapaa pöytä ja odotusajaksi veikattiin 40 minuuttia. Jäimme silti, sillä halusimme paikan nähdä. Istuttuamme tytöille tuotiin heti kyniä ja paperia ja lisäksi sisältä löytyi leluja joita tutkia. Odotusaika meni yllättävän liukkaasti ja kiva, että siitä mainittiin.

Paikkana Supelsaksad on superviehättävä. Tarjoilijoiden samanlaiset mekot ovat suloiset, he olivat ihanan ystävällisiä ja sisustus on todella persoonallinen. Minä rakastan tällaisia paikkoja, joissa kaikki ei ole niin samasta puusta moderniksi veistetty, ihana paikka!

Ja entä ruoka? Se oli myös todella hyvää. Tilasimme tytöille lastenlistalta vain yhden pastan, kun näin naapuripöydästä hurjan annoskoon. Lasten pasta kustansi 4 euroa ja siitä söi heittämällä kaksi lasta, eli ei kalliiksi tullut heidän ruokailunsa, niin kun ei visiitti ylipäätään. Ainoa miinus yksi pieni vessa, jossa olisi vauvan kanssa taiteilua vaihtaa vaippa ja jonoa syntyi koko ajan. Muuten ihan 10+ tälle ihanalle paikalle!

supelsaksad+pärnu supelsaksad+lapset supelsaksad+salad

Mon Ami oli alun perin iltaravintolalistassamme, mutta olimme niin myöhään rannalla, että teimme ruoan lopulta majoituksessa. Päätimmekin testata Mon Amin lounasaikaan, mikä oli vähän uupuneiden lasten kanssa loistava vaihtoehto – olimme ainoat asiakkaat! Mon Amin huoliteltu sisustus olikin sitten täysin vastakohta Supelsaksadille, mutta kaunistahan siellä oli ja erittäin tyylikästä. Palvelu oli sielläkin ystävällistä ja lapsille oli listalla hampurilainen sekä pasta.

Ainoa miinus oli odotusaika. Odotimme ruokia todella pitkään ainoina asiakkaina, eikä siitä etukäteen varoitettu. Ihanaa tummaa leipää tuotiin pöytään pian samoin kuin alkupala ja lasten annokset, pääruokiamme odottelimme pitkään.

Alkuruoka lupasi hyvää, lämmin vuohenjuusto ja punajuurimousse olivat taivaallisia! Lasten hampurilainen oli ehkä vähän liian erikoinen, sieltä maistui valkosipuli vahvasti ja pihvi oli punaisen puoleinen, lasten pasta oli perusvarma täälläkin. Kivaa, ettei hampurilaisen kanssa ollut ranskalaisia tarjolla!

monami+pärnu2 monami+lapsetuusi monami+pärnu monami+goatcheese monami+pärnu+vegetarian

Pääruokana söin täytettyä munakoisoa, joka jäi vähän ok-linjalle, olisin kaivannut voimakkaampia makuja. Mies kehui kovasti syömäänsä lammasta ja jälkkäri oli herkkua kaikkien mielestä. Täällä ravintolassa sai viinisuositukset ja ammattimaisen palvelun, joten iltaravintolaksi tämä olisi myös vallan passeli, lasten kanssa lounas toimi parhaiten.

monami+pärnu+lapset monami+dessert

Meille jäi näistä kahdesta ravintolasta niin positiivinen kuva, että halusin ne teille tulla vinkkaamaan! Varmasti joillekin tuttuja paikkoja, mitä mieltä?

Onko jakaa hyviä ravintolavinkkejä Pärnusta?

Loistavaa keskiviikkoa ja hei, muistakaa kaksi käynnissä olevaa arvontaa!