ONES – paita kerrallaan (sisältää arvonnan)

Olimme juuri parin päivän reissulla Pärnussa. Nautimme täysillä auringosta sekä lomasta ja söimme ravintolassa. Katselin rannalla lasten kanssa leikkivää miestä ja mietin, kuinka monella lapsella ei ole mahdollisuutta leikkiä huoletta. Kuinka toivoisi, että lapset ympäri maailman voisivat hyvin, mutta valitettavasti se ei menee niin. Miehen päällä ollut paita, jossa luki niskassa ONES sai minut miettimään lapsia ympäri maailman, samalla kuin katselin perheeni touhuja. Miksi? Kerron teille lisää tästä ihan uudesta vaatemerkistä!

ones+kids1 onestshirt

ONES on ihan uusi tuotemerkki, joka tekee paitoja lapsille, naisille ja miehille, lisäksi valikoimissa on kasseja. Kaikkein suurin juttu näissä tuotteissa on ideologia niiden takana. Paidoissa näkyvät kuvat ovat tehty Brasilian slummissa asuvien lasten piirrustuksista. Jokaisen paidan hinnasta menee 10% taiteilijalle ja hänen lähipiirilleen. Ostaessasi saat tiedon siitä, kuka paidan kuvasi on piirtänyt ja kenen elämään olet näin ollen vaikuttanut. Paita tuntuu varmasti normaalia henkilökohtaisemmalta tämän ansiosta!

Ones haluaa pitää huolta siitä, että riistämisen sijaan näiden tuotteiden ostaminen toisi iloa kaikille aina paidan kantajasta kuvan taiteilijaan ja ompelijaan. Ketään ei ole tarkoitus riistää, vaan tuoda iloa ja välittää. Minä koin tämän aiheen niin tärkeäksi, että halusin olla mukana levittämässä sanomaa näistä tuotteista, jotka auttavat lapsia kurjissa oloissa.

ones+urbanones ones+tpaita ones+children1

Tuotteet ovat luomupuuvillaa ja niiden hiilijalanjälki on pienempi kuin tavanomaisten tuotteiden.

Innostuitteko kuten minäkin? Mitä ajatuksia tämä herättää? Minusta isä, joka on valmis tekemään ihan mitä vain tytärtensä puolesta sopi täydellisesti malliksikin tähän postaukseen, jossa aiheena ovat lapset. Eikö ollut piristävää, eka kerta kun asukuvissani on joku muu kuin minä!

onestshirt+arvonta

Huikkaa siis kommenttisi (ihan mitä tahansa ajatuksia aiheesta) tähän postaukseen ja olet samalla mukana yhden lyhythihaisen stone wash ONES-paidan arvonnassa, kuvan ja värin saa valita itse sekä sen haluaako naisten vai miesten paidan (muista jättää sähköpostiosoitteesi!).

Arvonta alkaa nyt ja on auki ensi viikon loppuun, eli 4.8.2017 klo 16 arvon voittajan!

Buying ONES – helping the little ones. Ojennetaan auttava käsi.

*miehen Urban ones-paita saatu blogin kautta