Elpynyt

Pysytään asukuvissa vielä lomalla, ajatuksissa ollaan Suomessa ja arjessa. Nämä kuvat otettiin, kun poikkesimme ensimmäisellä Kyproksen viikolla Larnakassa. Olen niin viehättynyt näihin maalattuihin taustoihin ja tähän oli hienosti saatu tallennettua kaupungin maamerkkejä! Olimme kaupungissa sunnuntaina ja siihen on jo niin tottunut, että kaupat ovat aina auki, ettemme tajunneet Kyproksella asian olevan toisin. Kaikki oli kiinni! Eipä tuo haitannut, sillä ranta oli todella kiva, maisemat mukavia ja kävimme muun muassa tivolissa. Näitä kuvia ottaessa esikoinen nukahti rattaisiin ja hämmästyin hänen uuvahtamistaan, kunnes paluumatkalla oksensi autoon ja selvisi, että on hänen vuoronsa saada entero…

larnaka+mystyle larnaka+statue larnaka+cyprus+beach

Kaikki nämä lasten ja omat sairastamiset vievät minusta pikkuhiljaa mehut. Ilmeisesti entero vei vastustuskyvyn ja imuroimme sitten nyt kaikkea muutakin. Nyt, kun mies on ollut viikon lomalla ja tätä kirjoitan, alkaa olo olla ns. elpynyt. Kun kerhot lakkasivat, olet lasten kanssa yksin aamusta iltaan, kunto on heikko ja kuumettakin oli yhtenä päivänä, yöt menevät valvoessa ja niin edespäin, niin minulta meinasivat loppua voimat. Viikko isovanhempien, kummien ja miehen apua, lääkekuuri ja alan olla oikeasti ihan uudesti syntynyt. Tuntui niin hyvältä pyöräillä sunnuntai-illan lämmössä jumppaan ja jumpata yskimättä pitkästä aikaa. Terveys, se on kyllä ihan se ykkösasia mistä olla kiitollinen. Niin omasta kuin lasten terveydestä.

larnaka+palmtrees larnaka+cyprus larnaka+myoutfit
paita CREAM/ housut SOYA CONCEPT/ sandaalit MIGATO/ hattu H&M

larnaka+beach

Luin sunnuntaina lehdestä mikä on ihmisiä yllättänyt eniten vanhemmuudessa. Joku kommentoi se, että on 24/7 vastuussa toisesta, toinen kertoi ”alle kolmivuotiaiden imevän vanhemmistaan kaiken”. Itse ehkä nostaisin esiin sen uupumuksen. Sen, että koko ajan on tehtävä jotain ruoasta vessakäynteihin tai pyykinpesuun, eikä sillä ole väliä onko kuumetta tai ei. Tytöt ja perhe ovat minulle henki ja elämä, ihan kaikki ja olen valmis tekemään heidän eteensä mitä vain. Hetki ennen miehen lomaa olin kyllä jo aika poikki, joten tämä miehen loma eli kotiäidin loma tuli erittäin kaivattuun saumaan. Taas jaksaa!

Heittäkää kommenttia asusta, Larnakasta? Mikä on itseäsi yllättänyt eniten vanhemmuudessa? Aurinkoista keskiviikkoa!