Lennossa muuttunut mekko ja päähänpistoja!

hm+braid+sunnies

Kyllä kesässä on parasta se, että ihmisillä on lomaa ja ehtivät tulla luoksemme. Kulunut viikonloppu on ollut ihan Super, enkä voisi kiitollisempi olla. Vanhempani ajoivat toisesta kaupungista vain päästääkseen meidät Tammerfesteille Apulantaa kuuntelemaan. Veli vaimoineen tuli ja ovat tehneet kaikkea kummitytön leffareissusta ikkunanpesuun. Kyllä. Siinä on hullu olo, kun pikkuveli pesee ikkunoita, olen todella kiitollinen tästäkin avusta!

converse+braid+dress

Vanhempiani on kiittäminen siitäkin, että päädyin lääkäriin ja sain antibioottikuurin, poskionteloissahan se sitkolenssu oli. Joko nyt vihdoin pääsisi taas juoksemaan sairastelujen ohella! Kyllä äiti on aina äiti, hänen vuorokauden käymisensä huomaa täällä niin selkeästi. Keittiössä on uusi, parempi tiskiharja, esikoisen hammasmuki oli lähtenyt tiskikoneeseen, pöydälle oli ilmestynyt marjapiirakka ja pienten kehoitusten jälkeen minäkin taivuin lääkäriin. Saisinpa olla omien tyttöjeni elämässä, kun ovat aikuisia ja jaksaisimpa olla noin huolehtiva. Äiti. <3

braid+kampaus

Niin ja se otsikko. Kuviin halusin pääasiassa tallentaa kampauksen. Olin siis ihan normaalisti kampaajalla, mutta totesin Koko By Vili Ketolan Sirulle, että teetkö minulle festitukan. Ja hän teki, tosta noin vaan. Tykkäsin ihan hurjasti leteistä ja kikkuroista, olin kampaus päässä vielä seuraavankin päivän! Iso kiitos!

Sen sijaan mekko vaihtui lennossa, kuten suunnitelmatkin. Kuvistakin näkyy, että mekko on jäänyt yläosasta niin isoksi, että paljasti vähän liikaa istuessa ja tippui päältä. Harmi, on nimittäin minusta niin hyvä kirppislöytö! Vaihdoin kuvien jälkeen äkkiä toisen mekon ja suuntasimme kohti Ratinaa. Moni naisartisti, josta emme välittäneet oli jo soittanut, mutta me halusimme nähdä Apulannan ja Haloo Helsingin. Apulanta veti saman setin kuin viikko takaperin ja höpötin keikan jälkeen ääneen, että isäni sanoi CMX:n soittavan tänään festeillä. Mepä siis lähdimme ex tempore Pakkahuoneelle katsomaan CMX:ää ja skippasimme Haloo Helsingin. Aika kalliiksi tuli, toisaalta meidän kesän keikkareissut ovat tässä, että…

Miten keikalla kävi? No, sisällä oli lämmin, Ratinassa kylmä. CMX oli aivan loistava ja veti aikamoisen hittikimaran Ruosteesta Kultanaamioon sekä Kirosanoihin ja yllätyin, kuinka hyvin osasin edelleen sanat ulkoa. Haloo Helsinki oli kuitenkin nähty viikko sitten. Pakkahuoneella ei ollut tungosta. Kaikinpuolin ihan loistava veto. Mietin, että tämä innostus ja päähänpistot ovat varmasti yksi meitä miehen kanssa yhdessä pitävä liima. Välillä yllättävä veto menee putkeen niin kuin nyt, välillä on sadateltu, että miksi näin teimme. Rakastan tuota heittäytymisominaisuutta miehessä ja rakastin CMX:n keikkaa!

converse+sunnies
mekko & aurinkolasit H&M/ kengät CONVERSE/ korvikset POOLA KATARYNA/ takki ONLY/ rannekoru HIPANEMA

Asu on siis vähän huijausta, mekko oli eri, kengät pysyivät samoina. Niihin on painatettu NYCin reissulla tuon kaupungin silhuetti, hyvä että ehdimme lennolle kun suhasimme hakemaan niitä Manhattanilla painatuksesta. Arvaatte, että sekin oli vikan päivän päähänpisto? ;)

Mitä tykkäätte asusta ja kampauksesta? Ihanaa aurinkoista ja onnellista sunnuntaita, olkoon se täynnä yllättäviä päähänpistoja!