Yhdestä paidasta neljä eri asua

Minulla oli mielen päällä tehdä pari matkavinkkipostausta vielä, mutta päädyinkin nopeampaan asupostaukseen, koska meillä meni toissayö oksentaessa. Mikä lie pöpö iski esikoiseen ja tuli valvottua. Seuraavana päivänä käytimmekin tyttöjen uniajat nukkuessa itsekin ja urakoidessa mansikoita pakkaseen. Kyllä näitä tauteja meillä nyt piisaa!

Eilinen oli kuitenkin loistava päivä urakoida mansikoita kelin puolesta, kyllä on ollut uskomattoman kylmä kesä! Minä kun ajattelin, että on kivaa inspiroida kesäpukeutumiseen näillä Kyproksen kuvilla. No, josko viikonloppuna tulee taas hamekelit!

piazzaitalia+skirt piazzaitalia+cyprus+skirt

Tästä asusta halusin nostaa esille tuon simppeleistä simppelimmän yläosan. Ohut, lähes läpikuultava valkoinen paita on ollut minulla todella kovassa käytössä tänä kesänä ja nähty monen asun parina. Se on ollut niin shortsien kaveri, hameen yläosana, kuin caprienkin kanssa käytetty paita. Ohut vaate menee hyvin pieneen tilaan ja olikin huippu matkalaukussa ja sopi monen alaosan kanssa.

piazzaitalia+cyprus+flowerskirt piazzaitalia+cyprus+kiilakorko
toppi ONLY/ hame PIAZZA ITALIA/ kengät MIGATO/ korvikset POOLA KATARYNA

Itse hameen ostin reissusta, samasta kaupasta kuin culottes-housut. Suosittelen edelleen lämpimästi käymään Piazza Italia-kaupassa, jos matkaat Kyprokselle ja sen pääkaupunkiin Nikosiaan!

Kyllä muutama valkoinen, musta tai harmaa perusvaate puoltaa paikkaansa kaapissa juuri monikäyttöisyyden ja yhdisteltävyyden takia, vaikka muuten minulla onkin aika värikäs vaatekaappi. Voi että on tuota lämpöä ikävä, nyt hönkäys tännekin!

Mikä näistä neljästä kombosta valkoisen paidan kanssa kolahti eniten?

Ihanaa torstaita kaikille, toivon aurinkoa päivääsi!