Mieletön mekkomunkki

Kesäfestareille on ihana pukeutua jotenkin muuten kuin farkkuihin ja takkiin ja elättelinkin toiveita, että viikonlopun Suomipopeille Jyväskylässä pääsisi mekossa. Missä mekossa, sitä en ollut miettinyt ja kelikin näytti vähän viileältä. Lopulta pääsin festaroimaan mekossa, tosin myös villapaita, takki ja sukkikset tarvittiin apuun. Suomen kesä….! Mutta festarikeli oli lopulta kiva, sadetta ei näkynyt ja varsinkin lauantai oli hyvinkin lämmin!

converse+mango+dress

Mekon kanssa kävikin sitten ihan huippu tuuri. Olin katsonut Mangossa käväistessäni sinivalkoraitaista mekkoa toukokuussa, kun edessä siinti Kyproksen reissu. En raaskinut tuota mekkoa edes harkita ostavani, sillä viidenkympin hintalappu on kotiäidille ihan liikaa. Jäi siis kauppaan. Äkkiseltään en tällä hetkellä löytänyt kuin vihreänä mekkoa nettikaupasta (klik, jos joku innostuu, ei mainoslinkki), alun perin katselin siis sinivalkoista mekkoa.

mango+converse+oxxo mango+sunnies

Makasin sitten lasten päikkäriaikaan kovassa lenssussa viime viikolla tökkien puhelintani, kun en jaksanut tehdä yhtään mitään ja tuo pari kuukautta sitten ihastelemani mekko huuteli minua Tampereen fb-kirpparilla. Siinä oli laput kiinni, koko oli oikea, hintaa yksi viidesosa uudesta. Kiljaisin innoissani mekon itselleni ja kävelin niiskuttaen illalla mekon hakemaan festarimekokseni. Mietin siinä röhiessäni, että pääsenkö edes lähtemään festareille, mutta kykenin lähtemään. Mekkokin istui itse asiassa todella hyvin. Olipahan mäihä!

mango+tropical+poolakataryna
mekko MANGO (second hand)/ tennarit CONVERSE/ takki GAP/ korvikset POOLA KATARYNA/ rannekoru Oxxo/ aurinkolasit H&M

Tennareiden kanssa se oli loistava festariasu ja muutenkin monikäyttöinen jatkossakin, tykkään! Festareilla parani keli päivien vaihtuessa ja sunnuntaihan oli jo aivan mieletön päivä. Festaribändeistä ihan ykkönen on aina Apulanta, mutta Kaija Koo sai porukan myös aika hyvin mukaansa Dingosta puhumattakaan. Robinin musa ei ole ykkössuosikkini, mutta kylläpä jäbän energia räjäytti potin!

Kuka oli Suomipoppailemassa? Mikä oli suosikkisi? Mitä pidät festariasusta? Toivon kaikille mahdollisimman vähäsateista tiistaita!