Muovailtava pupu kylpyyn? Erilaisia Lushin kesäihanuuksia

Myönnetään. Minun on hyvin vaikeaa sanoa mitään negatiivista Lushin tuotteista, sillä lähtökohdat tuotteissa ovat niin mahtavat. On luonnolliset ainesosat, kierrätettävät materiaalit, kekseliäät tuotteet nimineen ja ne käyttöohjelaput. Tiedätte, jotka olette Lushia käyttäneet, että ne ovat aika kieli poskessa tehty ja minua pistää hymyilyttämään joka kerta suihkussa, kun luen suihkugeelin käyttöohjetta: jos et tiedä, pyydä suihkuun joku joka tietää. Kun Lushilta lähetettiin minulle iso kesäpaketti, jossa oli vielä tytöilleni ekstrakiva paketti, olin ihan myyty. Pienet naiset olivat hurmaantuneita pinkistä paketista, josta paljastui karkintuoksuinen suihkusaippua, kylpypallo ja muovailtavaa MITÄ?

Yritin kuitenkin näitä kriittisesti testata ja miettiä, mitä tuotteista teille kertoisin. Joten tässä tulee kokemuksia kuuden viikon testijakson jälkeen Lushin kesäihanuuksista!

JERSEY BOUNCE SHAMPOO

Sitruunamehua, merisuolaa ja kananmunaa. Kyllä, luit oikein, niistä on valmistettu tämä shampoo. Sitruunan tuoksu on ihan mieletön ja merisuolarakeet hierovat kivasti päätä shampoota laittaessa. Kananmunan proteiini vahvistaa hiusta ja tämän shampoon myötä hiukseni eivät ole olleet niin liukkaat ja luirut kuin yleensä, vaan huomattavasti vahvemman oloiset. Shampoosta on tullut koko perheen suosikki ja kuulin, kun eräänä iltana mies pesi tyttären hiuksia ja höpötti tekevänsä tukasta marenkia, kun shampoossa on kananmunaa. Voi sitä kikatusta, kananmuna tukassa on hauska juttu aina vaan. Ehdoton suosikkituotteemme!

MR DANDY’S HAIR CANDY

Seuraavaksi tukkaan laitetaan banaania. Hair Candy sisältää niin banaania, ruusupuuöljyä kuin valkohankajäkälää. Tuotetta käytetään muotoiluun ja minä käytin tätä muun muassa kiharoiden alle. Tuoksu on omasta mielestäni pikkaisen tunkkainen, mutta erittäin jämäkän pidon antaa kampaukselle!

lush+jerseybounce+mrcandyman

RO’S ARGAN BODY CONDITIONER

Manteli- ja arganöljyjä sekä pähkinää sisältävä body conditioner tuoksuu huumaavalle vaniljan ja ruusun yhdistelmälle. Olen itse vähän huono käyttämään näitä body conditionereja, sillä tykkään laittaa ihorasvan suihkun jälkeen. Nämä siis levitetään iholle suihkussa ja pestään pois, eikä iho tunnu kuivalta. Aikamoisen luksushetken saa suihkusta, kun tätä käyttää!

DREAM CREAM

Toinen puteli jo menossa tätä, hyvä kosteuttava voide, jota olen käyttänyt koko kropalle. Tuote on tehty kauramaitoon ja se sisältää myös laventelia sekä ruusua ja sopii herkästi ärtyvälle iholle. Tykkään täysillä muuten, mutta tuoksu ei ole maailman paras omaan nenään.

lush+arganoil+bodyconditioner+dreamcream

VEGANESE CONDITIONER

Sitruksinen ja vegaaninen hoitoaine on nyt tästä setistä ainoa, joka ei iskenyt. Tuoksu ja koostumus ovat kivoja, mutta kosteutus ei riitä minun superkuivalle tukalle ainakaan niin, että voisin tätä aina käyttää. Jatkaa siis kylppärissä niin, että käytän tätä toisinaan, ihana tuoksu tässä on!

lush+veganese+conditioner

THE COMFORTER

Tämä on aivan järjettömän ihana suihkusaippua, tuo väri ja karkkituoksu, en kestä! Myös lasten suosikki juurikin värin ja tuoksun takia.

FUN

Tämä oli ihan uusi tuttavuus minulle. Tuo fun-patukka on muotoiltavaa, joten siitä voi vaikka tehdä kylpypupun mukaansa pesuhetkeen. Sillä voi pestä niin hiukset kuin vartalon ja leikkiä muovailemillaan hahmoilla kylvyssä. Aika hauska tuote lapsille! 2,5% näistä FUN-tuotteiden hinnasta menee Japaniin hyväntekeväisyyteen ja rahoilla luodaan lapsille turvallisia leikkipaikkoja ulkosalle.

KYLPYPOMMIT

Jos et ole ikinä kokeillut LUSHin kylpypommia, tee se nyt! Tuo ihanan tuoksuinen pommi vaahtoaa ja poreilee kylvyssä vaihtaen väriä matkalla ja tekee kylpyhetkestä todellisen luksuksen. Koska meillä ei ole kuin pieni amme lapsille, he saivat pariin otteeseen pinkin kylvyn kun laitoimme pommin pienempiin osiin. Voi sitä kiljuntaa ja riemua, kun pommi poreili ja pääsi pinkkiin kylpyyn! Kuuntelitteko ihastusta Instagram Storiesin puolelta (@optimismiakatja), siellä oli joskus video kylpyhetkestä?

lush+showergel

Kuten sanottu, aivan ihania tuotteita, joista on vaikeaa olla tykkäämättä. Toivottavasti tästä oli apua, jos mietit esimerkiksi jonkin tuotteen tilaamista nettikaupasta! Oliko joukossa itsellesi tuttuja juttuja, mikä on LUSH-suosikkisi? Joskus on kyllä paikallaan hemmotella itseään, mihin nämä tuotteet sopivat kuin nakutettu!

Iloista sunnuntaita jokaiselle!

*tuotteet saatu blogin kautta