Joka paikan culottes

kukkahousut+culottes

Näitä Kyproksen asukuvia sen kuin piisaa ja nythän asukin sopii Suomen kesässä viime päivinä vallinneelle säälle! Itse asiassa näissä reissusta löydetyistä housuista on tullut todelliset luottopöksyt. Ne lämmittävät enemmän kuin hame, mutta ovat kuitenkin kesäisemmät kuin pitkät housut. Ne ovat olleet päälläni viimeisen kuukauden aikana todella useasti. Niin leikkipuistossa, kyläilyillä kuin kaupunkireissuilla. Ovat ihanan pehmeät ja joustavat, mukavuus taitaa olla nykyään ykköskriteerini vaatteissa!

kukkahousut+flowerpants

Olen jotenkn vierastanut tätä housumallia pitkään, mutta kun ne päälle laitoin, olen vierastanut farkkuja. Leikkipuistossa sain kommentin, että nämähän voisivat olla juhlahousut, miten raaskin laittaa ne puistoon. No, ostaessani nämä kympillä Kyproksen pääkaupungista etsin juurikin housuja, joissa voin olla kesäisillä keleillä lasten kanssa missä vain. Suosittelen kyllä rohkeasti kokeilemaan culottes-housuja, eivät ne näytäkään niin höpsöiltä kuin luulin! Jos olet matkalla Kyprokselle ja käyt pääkaupungissa Nikosiassa, etsi käsiisi Piazza Italia. Se liike oli täynnä ihania vaatteita edullisesti niin lapsille kuin naisille!

kukkahousut+uhanadesign

Nämä kuvat reissussa otettiin puolivälissä reissua, oli ihana fiilis kun sai jäädä ja suurin osa meidän kanssa tulleista suomalaisista pakkasi jo. Kahden viikon loma oli todellakin paikallaan jo kolmen enterorokon vuoksi. Olisimmeko edes päässeet lennolle, esikoinen oli aika huonona päivänä joina näitä otettiin ja ruoka ravintolassa jäi nielemättä. Hän kokee nyt kovimpana myös jälkiseuraukset eli sekä varpaan- että sormenkynsiä lähtee todella monta!

kukkahousut+culottes+kyprost-paita VILA/ housut PIAZZA ITALIA/ kengät MIGATO/ korvikset UHANA DESIGN/ rannekoru DESIGNERS MARKET

Ehkä lähden taas tänään näissä housuissa ulos, aamupäivän pitäisi vielä paistaa. Sitten saadaan yllättäen sadetta, sitä on kyllä piisannut vähän liiaksi tänä kesänä!

Tykkäätkö sinä culottes-housuista, löytyykö omasta kaapistasi?

Ja hei, kesäkuun asuäänestyksen vei todellisesti murskavoitolla tämä asu. Arpaonni arvonnassa osui Marja-Leenalle, joka oli kommentoinut ensimmäisenä. En muista, että random.org olisi ikinä arponut numeroa 1, mutta nyt kävi näin. Onnea voittajalle ja kiitos äänestäjille! <3