Uutuuskirja Tummiin vesiin piti otteessaan

paulahawkins+tummiinvesiin

Kesä ja kärpäset, hyvä kirja ja auringonpaiste. Lukeminen on minulla kuulunut aina kesähetkiin ja hyvä kirja on ihana nautinto. Suosittelinkin teille reissussa lukemaani Nainen junassa-kirjaa, josta leffakin on tehty. Täytyy nyt kuitenkin sanoa, että tällä toisella kirjallaan Tummiin vesiin Paula Hawkins osuu vielä enemmän maaliin. Tämä kirja piti otteessaan ja niin täysillä siihen eläytyi, että säpsähdin lapsen tullessa selän taakse. Jännitystä siis luvassa!

paulahawkins+uutuus

Kirja etenee samalla tavalla kuin Nainen junassa, eli jokainen kappale on kerrottu eri päähenkilön äänellä. Viimeinen koukku ja yllätys pamautetaan viimeisellä sivulla, eli tämä kirja vie todellakin mennessään!

Itse ennakkovarasin kirjan ja sainkin sen ensimmäisten joukossa käsiini. Kun palautin tämän, huomasin, että teokseen on 164 varausta Tampereella, mutta toisaalta kirjoja on hankittu paljon ja ne kiertävät nopeasti. Rohkeasti siis varauspuuhiin tai kirjakauppaa kohti!

Jännitystä ja ovelaa juonta neljäsataa sivua. Ihania lukuhetkiä kesälomalle. Suosittelen lämpimästi!

tummiinvesiin+hawkins+otava

Nyt kun tämä on luettu, niin otan myös mielelläni vinkkejä vastaan, mitä kannattaisi lukea?

Oletko itse lomalla, mikä kirja on yöpöydällä kesken? Aurinkoista alkanutta viikkoa!